Ce înseamnă când visezi o persoană care a murit. Semnificația viselor cu persoane decedate

De Amelia Matei, Camelia Sinca, pe Ultimul update Joi, 08 septembrie 2022, 10:16

S-a întâmplat de nenumărate ori să ai vise cu persoane decedate? Dacă ai trăit o astfel de experiență, atunci ai avut parte de o ”vizită în vis”, după cum o numesc specialiștii în spirtism. Află ce înseamnă când visezi o persoană care a murit

Cuprins

Cu toții suferim enorm când pierdem o persoană dragă, iar gândul că nu o mai putem revedea niciodată ne întristează și mai tare. Conform specialiștilor în spiritism, oamenii care trec în neființă nu încetează să comunice cu noi, încercând atsfel să ne aline durerea, prin vis. NU este un lucru ieșit din comun, motiv pentru care majoritatea oamenilor au vise în care le apar persoane decedate.

Ce înseamnă dacă ai vise cu persoane decedate?

În timp ce pentru unii experți semnificația apariției unei persoane dragi, care a decedat, în vis, este învăluită în mister, alții acordă acestor ”vizite” tot felul de explicații. Ideea principală este, potrivit lui Patrick McNamara, doctor în Psihologie, că ”vizitele” din vis au o serie de caracteristici comune:

Trăsăturile fizice (vei vedea sau simți în vis dacă persoana decedată este sănătoasă sau bolnavă)

Trăiri pe care le ai în timpul apariției persoanei devedate (teamă, liniște, angoasă, îngrijorare, etc.).

Potrivit studiilor, persoanele decedate apar mai des în vise ca în perioada în care erau sănătoase și mai rar sunt visați în perioada lor de boală, în cazul în care decedatul a suferit. De fapt, mereu aceștia apar întineriți, sau mult mai sănătoși și mai viguroși. De asemenea, persoana dragă care a decedat vine ca să ofere liniște și siguranță celui care o visează.

”Sunt bine și încă sunt cu tine”, este mesajul pe care persoana care are visul îl primește, este părerea specialiștilor. Iar acest mesaj nu este unul rostit, așa cum ar putea crede multă lume, ci, mai degrabă, unul simțit.

”Vizitele din vis”, explică specialiștii, sunt de regulă foarte clare, intense și vii. Cu alte cuvinte, visele par că se întâmplă în realitate.

Ce înseamnă când visezi că îți moare un părinte?

Pe cât de tragic este acest vis, însemnătatea lui nu este deloc una dramatică. Dacă visezi că îți moare un părinte, s-ar putea să treci prin schimbări majore în viață. Te afli într-o perioadă pe care nu știi exact cum să o gestionezi, îți este greu și este posibil să treci printr-o transformare majoră, dar nimic de rău.

Ce înseamnă când îți visezi părinții care au murit?

Dacă îți visezi părinții care au murit cu multă vreme în urmă înseamnă că îți aduci aminte de calitățile lor. Mai mult, psihiologii traduc acest vis și prin modalitatea de a trece mai ușor peste moartea celor apropiați.

Ce înseamnă când visezi bunica care a murit

Dacă îți visezi bunica ce a decedat, visul poate semnifica faptul că nu ai fost de acord cu anumit aspecte ale personalității ei. De asemenea, specialiștii susțin că acest vis poate semnifica șio parte a personalității tale pe care încerci să o ascunzi în fața celorlalți. O personalitate înțeleaptă, caldă și tolerantă, dar pe care nu vrei să o dezvălui.

Ce înseamnă când îți visezi bunica moartă?

Dacă îți visezi bunica moartă, visul poate semnifica dorința și nevoia de sprijin afectiv. Bunica poate fi simbolul îngerului păzitor care te ajută să depășești anumite obstacole.

Ce înseamnă când visezi mortul viu?

Dacă visezi vie o persoană care a murit, visul poate semnifica dorul pe care i-l duci persoanei în cauză. Încerci să treci peste durerea provocată de pierderea persoanei dragi.

Ce înseamnă când visezi mortul râzând?

Dacă visezi persoana moartă, dar care râde în vis, semnificația visului poate fi că în viața reală te bucuri de o prietenie sinceră și de lungă durată. Visul poate semnifica și faptul că ai o viață liniștită de care ești mulțumită.

Ce înseamnă când visezi că o persoană moartă te îmbrățișează

Dacă luăm în calcul superstițiile, atunci când visezi că o persoană moartă te îmbrățișează, o persoană apropiată ție, înseamnă că aceasta așteaptă ceva de la tine. Poți merge la biserică să îi aprinzi o lumânare ori chiar să dai ceva de pomană.

Iată și ce inseamna cand visezi ca esti gravida

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter