O mamă purta o mască de fiecare dată când ieșea din casă. Ce ascundea sub ea

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 24 iulie 2017, 13:47
Când Saundra Crockett s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubea, nu s-a gândit că acesta va deveni abuziv. Viața ei a luat o turnură întunecată atunci când avea 28 de ani.

Mamă a doi copii, Saundra a devenit victimă a violenței domestice. Din cauza rănilor provocate de soțul ei, a dezvoltat o infecție severă la nivelul țesutului feței. Iar când în sfârșit s-a dus la doctor, i s-a spus că mai are doar trei zile de trăit. Dar Crockett  a supraviețuit și a fost suficient de puternică pentru a se salva pe sine și pe copiii ei din fața bărbatului violent.

Însă a fost nevoie de mult timp pentru ca cei doi copii să se adapteze la noua lor viață. Au fost nevoiți să se obișnuiească și cu noua față a mamei lor. „Puteau să îmi audă vocea și astfel să mă recunoască, pentru că nu îmi mai recunoșteau fața. Era destul de îngrozitoare”,  povestește Saundra Crockett.

Timp de 12 ani, ea și-a ascuns fața sub o mască, de fiecare dată când ieșea din casă. Asta până într-o zi, când a întâlnit-o Deborah Alessi, care fusese abuzată la rândul ei și a deschis împreună cu soțul ei o organizație pentru ajutorarea femeilor vulnerabile.

victima violentei domestice

Această organizație i-a oferit Saundrei consiliere psihologică, iar soțul lui Deborah, care este chirurg, i-a făcut o reconstrucție facială. Acum femeia își poate deschide din nou ochiul stâng și poate mânca normal.

Tot ajutorul pe care l-a primit de la organizație a fost gratuit, cu o singură condiție – Saundra va ajuta la rândul ei alte femei care se află în aceeași situație.

„Dacă pot vorbi cu o singură persoană și îi pot da speranță că ce se întâmplă nu este normal și că nu trebuie să treacă prin așa ceva, cred că asta este cea mai importantă slujbă a mea de acum înainte”, spune Saundra Crockett.

Citește și – „L-am iubit și chiar am crezut că se va schimba.” Povestea unei femei care a scăpat de violența soțului

Citește și – Scrisoarea deschisă a unei femei singure către toți bărbații din lume

Foto – captură video/losangeles.cbslocal.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter