Motivul pentru care un lanț hotelier păstrează săpunurile folosite de clienți

De Unica.ro, pe
Un celebru lanț hotelier de lux a anunțat că va păstra toate săpunurile folosite de clienți. Motivul este unul de factură caritabilă și ecologică.

Reprezentanții lanțului hotelier au anunțat că vor începe colectarea săpunurilor folosite de clienți cu scopul de a ajuta organizația Clean the World, care distribuie săpunuri pentru persoanele neajutorate, potrivit mediafax.ro.

Produsele de igienă vor fi recliclate și folosite ulterior într-un milion de săpunuri noi, până la data de 15 octombrie 2019, care marchează Ziua Mondială a Spălatului pe Mâini.

Săpunurile colectate din toate hotelurile Hilton, printre primele din lume care participă la astfel de campanii umanitare, vor fi „strivite, dezinfectate şi transformate în săpunuri noi-nouţe”, potrivit reprezentanţilor companiei.

Nu este pentru prima oară când acest lanț hotelier participă la un program de reciclare. În trecut, produsele colectate, cum ar fi săpunuri, loţiuni de corp sau sticle de şampon, au fost transformate în sticle de călătorie pentru produse de igienă corporală.
Cu ajutorul companiei din ultimii 10 ani, organizația Clean the World a distribuit peste 7 milioane de săpunuri reciclate. Astfel 2 milioane de săpunuri şi sticle au stat departe de gropile de gunoi.
Sursă foto: Shutterstock.com
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter