Motivul pentru care Prințul George nu are voie să aibă „cel mai bun prieten” la școală

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Luni, 10 iunie 2019, 15:32
Prințul George a început școala în cadrul unei instituții private, în care elevii sunt descurajați să își facă „cel mai bun prieten” peintre colegi.

Principiile pe care școala Thomas’s Battersea din Londra le încurajează sunt cele de a fi bun cu toată lumea și în loc să își găsești cel mai bun prieten, profesorii te ajută să te integrezi și să te concentrezi pe întregul grup.

Această regulă are rolul de a-i învăța pe copii despre bunătate, în așa fel încât nimeni să nu se simtă exclus, potrivit jurnalistei britanice Jane Moore, care a dezvăluit în cadrul emisiunii „Loose Women” politica școlii unde învață micul prinț.

„Există pretutindeni indicatoare care amintesc „fii bun” – acesta este motto-ul școlii. Nu vă încurajează să aveți cei mai buni prieteni”, a explicat jurnalista.

Potrivit acesteia, școala Thomas’s Battersea se asigură, de asemenea, că nu există nicio excludere a elevilor, atât în interiorul, cât și în afara instituției, cu ajutorul unor reguli clare privind invitaţiile la petrecerea de naştere.

„Există o politică conform căreia dacă copilul are o petrecere – cu excepţia cazului în care fiecare copil este invitat – nu oferiţi invitaţii în clasă”, a mai spus Jane Moore.

Spre deosebire de tatăl, unchiul şi bunicul lui, Prinţul George urmează cursurile într-o clasă mixtă cu fete şi băieţi de 4 ani, ci nu în una exclusiv pentru băieţi, o tradiţie preferată de familiile nobile.

Situată în sud-vestul Londrei, școala Thomas’s Battersea are 540 de elevi, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, iar taxa de școlarizare este de 17.000 lire sterline pe an.

Citește și – Cum a decurs prima zi de școală a Prințului George

Citește și – De ce poartă Prințul George doar pantaloni scurți

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter