Motivul emoționant pentru care un bătrân i-a oferit bani unui băiețel

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 11 iunie 2019, 12:13
Alyssa Hacker, o tânără mămică din SUA, se afla  la cumpărături cu fiul ei de doar 18 luni, Owen, și bunica băiețelului. Stăteau la coadă pentru a plăti produsele din coș, când copilul l-a salutat brusc pe un bătrânel. Ceea ce a urmat a emoționat mii de oameni.

Întâmplarea a fost dezvăluită de mama copilului, pe contul său personal de Facebook:

„Această mamă a început să plângă în magazin. Așteptam la coadă la casa de marcat și am găsit niște dinozauri. Owen i-a luat pe toți trei și încercam să îl convingem să aleagă unul singur. Brusc, copilul a strigat „Bună” la un domn în vârstă, care s-a întors spre el și i-a răspuns „Bună, micuțule”. Apoi a început să se joace cu cei trei dinozauri alături de Owen, iar eu eram puțin ezitantă pentru că, în lumea asta nebună în care trăim, acest strain stă prea aproape de fiul meu.

Domnul a scos din portofel o bancnotă de 20 de dolari și a pus-o în buzunarul de la tricoul lui Owen, apoi ne-a spus: „săptămâna trecută mi-am pierdut nepoțelul de doar doi ani. Luați acești bani și cumpărați-i copilului toți cei trei dinozauri”. L-a mângâiat pe Owen, și-a șters lacrimile și a plecat. Când Owen a strigat „mulțumesc”, domnul s-a întors din nou spre el. Încă mai este bunătate pe această lume”, a scris Alyssa pe rețeaua de socializare.

Postarea a devenit virală pe Internet, fiind distribuită de peste 130.000 ori.

„În acea noapte m-am rugat ca Dumnezeu să îmi dea abilitatea să îi pot explica lui Owen ce a făcut el pentru acel domn, precum ce a făcut și domnul pentru noi”, a mai spus mama copilului.

Owen nu doar că i-a făcut ziua mai bună acelui bătrân, dar i-a dat un motiv să zâmbească după pierderea de nedescris. Chiar dacă suferă, acest bunic a reușit să își amintească cum este să simți o afecțiune sinceră față de un copil – unul care o vârstă apropiată de nepotul decedat.

Citește și – Scrisoarea unei bunici către nepoții ei

Citește și – Gestul emoționant pe care un bătrân orb îl făcea zilnic pentru colegul lui de salon

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter