Monica Petrică – ambasadoarea Dimensione Danza în România

De Unica.ro, pe

Dimensione Danza a marcat săptămâna trecută, printr-un eveniment special, debutul colaborării cu Monica Petrică, prim-balerina Operei Naţionale Bucureşti…

… cea care va fi ambasadoarea brand-ului în România. Povestea specială Dimensione Danza,  începută în Italia în urmă cu două decenii, ca o fuziune perfectă între pasiunea pentru dans a balerinei Nadia Necchi şi cea pentru modă a stilistului Enrico Baroni, continuă şi în România, sub sloganul „Dă ritm vieţii prin dans şi sport!”

„Ne-am dorit ca ambasadoarea Dimensione Danza în România să fie o figură emblematică în lumea dansului dar şi o femeie de o natureleţe înnăscută, de o frumuseţe şi graţie desăvârşite, pentru care primează libertatea de mişcare şi posibilitatea de a fi ea însăşi în orice situaţie. Exact aşa cum este femeia pentru care sunt create hainele Dimensione Danza. Iată de ce, colaborarea cu Monica Petrică, prim-balerina Operei Naţionale, a venit firesc.” Rodica Barbu, General Manager Dimensione Danza România

Vizibil emoţionată în prezenţa profesorilor sub îndrumarea cărora a ajuns la performanţe extraordinare, Monica Petrică s-a declarat onorată de sarcina pe care o va avea alături de Dimensione Danza, aceea de a promova acest duo perfect pe care moda şi dansul îl creează în filozofia brand-ului.

 „Pentru mine este o bucurie să devin ambasadoarea în Romania a acestui brand care reprezintă, fără îndoială, chintesenţa întregii mele vieţi: pasiunea pentru balet şi sport. Întreaga mea carieră este dedicată acestei pasiuni, astfel încât colaborarea cu Dimensione Danza este firească şi onorantă în acelaşi timp.”  – Monica Petrică, prim-balerina Operei Naţionale Bucureşti.

Cu ocazia acestui eveniment, au fost lansate primele fotografii realizate de Monica Petrică pentru Dimensione Danza. Ele au fost expuse pe şevalete, sub forma unor tablouri imense, îndelung admirate atât de către invitaţii la eveniment, cât şi de către vizitatorii Băneasa Shopping City.

Nume importante din viaţa publică au răspuns invitaţiei la evenimentul nostru, salutând demersurile Dimensione Danza de a încuraja un stil de viaţă bazat pe exprimarea sinelui prin modă şi dans: Laura Cosoi, Luminiţa Nicolescu, Livia Dilă împreună cu sora sa – Iana Dilă, Oana Frigescu împreună cu sora sa – Alexandra, Dan Cruceru şi Cristina Pocora, Florentina Opriş, Oana Mareş, Sonia Argint Ionescu, Cristina Demetrescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter