Cele mai ciudate 5 moduri în care poţi folosi o păpuşă gonflabilă

De Sandra S., pe

Păpuşile gonflabile sunt jucării sexuale construite special pentru plăcerea fizică a oamenilor. Aceasta poate avea corpul întreg sau poate fi doar o parte a corpului, cum ar fi vaginul, gura, anusul ori penisul. Cu toate acestea, unii oameni au găsit noi modalităţi de a folosi păpuşile gonflabile…
Ca plută salvatoare
Doi tineri din Australia au vrut să experimenteze câteva senzaţii tari, aşa că s-au urcat pe o pereche de păpuşi gonflabile şi au făcut rafting pe un râu. Din cauza curenţilor puternici, femeia şi-a pierdut păpuşa, dar a reuşit să se prindă de un copac, ca să nu se înece şi a aşteptat autorităţile acolo. În urma incidentului amuzant, dar care s-ar fi putut termina tragic, poliţiştii au făcut un anunţ public în care spuneau că „păpuşile gonflabile nu sunt dispositive de plutire recunoscute de lege”.
Cele mai ciudate 5 moduri în care poţi folosi o păpuşă gonflabilă
Pe post de îmbrăcăminte
Un artist din Olanda a creat o colecţie de haine pentru tineri cu totul neobişnuită. Sander Reijgers a făcut câteva hanorace impermeabile din păpuşi gonflabile. Capetele acestora au devenit glugile de ploaie, iar bustul şi spatele au ajuns pe umerii purtătorilor.
Cele mai ciudate 5 moduri în care poţi folosi o păpuşă gonflabilă

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter