(P)Moda de Paşte la Kiabi, cu prețuri foarte mici

De PR, pe

Kiabi, marca franceză a modei la prețuri mici, își prezintă cu mândrie produsele de sezon: o rochie foarte drăguță pentru fete și o ținută formată din tricou polo și bermude pentru băieți…
… la un preț imbatabil de 34,80 lei! Zeci de alte articole pentru Paște așteaptă să fie descoperite în magazine.

Loial promisiunii sale privind moda la prețuri mici, KIABI și-a schimbat complet politica de prețuri și propune pe parcursul întregului an colecții variate pentru toată familia. În plus, brandul îi întâmpină pe clienții săi la fiecare 3 săptămâni cu oferte punctuale ce sparg cu adevărat prețurile. Chiar acum aveți ocazia de a descoperi colecția de Paște!

În Franţa, ţara de origine a Kiabi, brandul este unul dintre liderii pieței de îmbrăcăminte. În fiecare an, își consolidează această poziție în martie-aprilie printr-o colecţie șic si lejeră de Paşte, care dă startul modei.

Din anul 2009, de când este prezent și în România, Kiabi a câștigat deja numeroși clienţi datorită colecţiilor de Paşte, proaspete și în tendințe. Cele care nu au apucat încă să cunoască brandul, cele 6 magazine le așteaptă la București (Centrul Comercial Carrefour Orhideea, Centrul Comercial Auchan Militari, Centrul Comercial Grand Arena Berceni şi Centrul Comercial Auchan Titan), Cluj (Polus Center Cluj) și Constanța (Centrul Comercial Tom).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter