Misterul din Titanic a fost elucidat. De ce Jack nu s-a salvat alături de Rose

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 27 noiembrie 2017, 18:54
După 20 de ani de la apariția celebrului film"Titanic”, regizorul James Cameron a dezvăluit motivul pentru care Rose nu i-a facut loc lui Jack pe ușa cu ajutorul căreia aceasta s-a salvat.

Încă de la început, fanii „Titanic” s-au întrebat de ce Jack a fost lăsat să moară, mai ales că putea fi salvat dacă aștepta, alături de Rose, pe acea ușă până ce ar fi fost scoși din apele înghețate ale Oceanului Atlantic.

„Răspunsul este foarte simplu, deoarece la pagina 147 a scenariului scrie clar că Jack moare. Evident, ce a urmat a fost o viziune artistică. Ușa era suficient de mare pentru a o ține pe ea, dar nu îndeajuns de mare pentru a-l ține și pe el. Este stupid ca după 20 de ani să primesc această întrebare, însă îmi dau seama că Jack a fost foarte îndrăgit de public și este dureros să-l vadă murind. Dacă ar fi trăit, finalul ar fi fost lipsit de sens. Filmul este despre moarte și despărțire, iar el trebuia să moară. Se numește artă, lucrurile se întâmplă din motive artistice, nu fizice.” – a declarat pentru Vanity Fair regizorul filmului Titanic, James Cameron, cel care, de altfel, a regizat și filmul „Avatar”.

Citește și – Cum arată ultimul meniu servit pe Titanic pentru pasagerii din cele trei clase sociale

Citește și – De ce și-au anulat mulți pasageri biletele înainte să se îmbarce pe Titanic! Blestemul care a lovit marea navă

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter