Cine este soția regizorului James Cameron. A jucat în „Titanic”

De Unica.ro, pe
James Cameron, în vârstă de 65 de ani, este căsătorit cu Suzy Amis (58 ani) de aproape 20 de ani. Femeia este văzută rar în public și nu mulți își amintesc că ea a jucat în filmul „Titanic”.

Suzy a fost actriță și model, iar în prezent este susținătoare a cauzelor legate de mediul înconjurător. L-a cunoscut pe regizor pe platourile de filmare de la „Titanic”, unde a interpretat rolul lui Lizzy Calvert, nepoata lui Rose.

Pe atunci, Cameron avea o relație cu Linda Hamilton. Deși cei doi păreau fericiți și aveau o relație solidă, regizorul s-a îndrăgostit iremediabil de Suzy.

Citește și: Cum arată Ovidiu Cuncea în prezent. Actorul a trecut de la preoție la călugărie

Amis este a cincea soție a lui James Cameron. Cei doi au împreună trei copii: două fete – Elizabeth (13 ani) și Claire (19 ani), și un băiat – Quinn, de 16 ani.

În trecut, Cameron a mai fost căsătorit cu Sharon Williams (1978-1984), cu producătoarea Gale Anne Hurd (1985-1989), cu regizoarea Kathryn Ann Bigelow O1989-1991). A urmat relația cu Linda Hamilton cu care s-a căsătorit în 1997. Divorțul lor s-a pronunțat după doi ani. CU aceasta are o fiică, Josephine Archer Cameron în vârstă de 27 de ani.

James Cameron și Suzy Amis s-au căsătorit în anul 2000.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu James Cameron și Suzy Amis.

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter