Miss Universe 2011 este din Angola. Vezi cum arată alte câştigătoare!

De Nicoleta Galeteanu, pe

Cea mai frumoasă femeie din lume este din Angola, a hotărât juriul celui mai încântător concurs din lume, în oraşul Sao Paulo.
În vârstă de 25 de ani, Leila Lopes, reprezentând Miss Angola, a fost desemnată luni seară noua ambasadoare a frumuseţii în lume, fiind încoronoată Miss Universe 2011.

Leila Lopes este una dintre puţinele concurente de culoare care câştigă titlul suprem al frumuseţii. În 1977, Janelle Commissiong din Trinidad şi Tobago devine prima femeie de origine africană care câştigă titlul Miss Universe, urmează Wendy Fitzwilliam în 1998 şi Mpule Kwelagobe din Botswana în 1999.

Încoronată de fosta Miss Universe 2010, mexicanca Ximena Navarrete, Leila Lopes a cucerit publicul cu fiecare apariţie pe scena teatrului Credicard Hall din Sao Paulo, reuşind astfel să se impună în faţa celorlalte 88 de concurente eliminate din concurs.

Întrebată care sunt planurile ei de viitor, Miss Universe 2011 a spus că doreşte „să termine facultatea de Gestiune şi să devină o importantă femeie de afaceri” în ţara ei. „Acum trebuie să lucrez din greu şi voi încerca să rămân cu picioarele pe pământ”, a declarat, printre lacrimi, noua regină a frumuseţii.

După Miss Angola, Miss Ucraina, Miss Brazilia, Miss Filipine şi Miss China s-au calificat pe primele 5 locuri în topul finalistelor.
Miss Universe 2011 este din Angola. Vezi cum arată alte câştigătoare!

Admiră în continuare cele mai frumoase femei din istoria recentă a concursului Miss Universe.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6 7

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter