Cele mai ciudate metode contraceptive din istorie. Ai încerca aşa ceva?

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Marți, 07 decembrie 2021, 15:12

De-a lungul timpului, femeile au încercat tot felul de metode contraceptive, unele mai creative ca altele. Dacă de prezervative din intestine de oaie şi ceaiuri din plante am mai auzit şi pe la noi, pe vremea comunismului, ce spuneţi de ecremente de crocodil, mercur sau sucuri carbogazoase? Iată care sunt cele mai ciudate 5 metode contraceptive din istorie. Ai încerca aşa ceva?

Excremente de crocodil pe post de spermicid (Egiptul Antic)

Documente din Egiptul Antic din anul 1850 î.H descriu în detaliu cum se protejau femeile de sarcini nedorite pe vremea aceea. Ele inserau tot felul de obiecte în vagin, pentru a bloca sperma să ajungă la ..destinaţie. Cele mai la modă contraceptive din Egiptul Antic erau făcute din excremente de crocodil, miere şi carbonat de sodiu. Ne întrebăm ce foloseau pentru infecţiile vaginale de..după.

Testicule de nevăstuică legate de coapse (Europa Medievală)

Europa medievală este celebră pentru tot felul de tratamente oribile, metode de tortură malefice şi medicină făcută după ureche. Una dintre cele mai ciudate şi (culmea) populare metode contraceptive era legarea unei perechi de testicule de nevăstuică de pulpele femeii, pentru a împiedica sarcina „să prindă”. Dacă femeia purta la gât un os de nevăstuică nu avea nicio şansă să rămână gravidă. Cel puţin aşa sperau ele.

Plumb şi mercur, leac pentru fertilitate (China Antică)

Dacă metodele din Europa medievală vi se par aiurea, ce spuneţi de concubinele şi prostituatele de lux din China Antică? Ele beau mercur şi plumb pentru a deveni sterile şi a nu avea „neplăceri” în branşă. Mercurul şi plumbul provoacă intoxicaţii grave, care cauzează blocaj renal, leziuni pe creier şi moarte.
Citeşte mai departe şi vezi ce alte metode contraceptive de coşmar se foloseau pe vremuri pentru a evita sarcinile nedorite, pe pagina următoate!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter