Mesaje frumoase de Florii. Felicitări și mesaje cu imagini

De Unica.ro, pe
Mesaje frumoase de Florii, sărbătoarea care pică anul acesta duminică, pe 1 aprilie. La această dată creștinii ortodocși sărbătoresc intrarea lui Iisus în Ierusalim.

Foarte mulți români își serbează onomastica cu această ocazie, așa că am pregătit pentru voi o mulțime de mesaje frumoase de Florii, felicitări și mesaje cu imagini de Florii. Duminică îi sărbătorim pe cei care poartă numele de Florin, Florina, Florentina, dar și pe cei cu nume de floare ca Margareta, Viorica, Violeta, etc.

Sărbătoarea de Florii mai este numită și Duminica Patimilor sau Duminica Floriilor și a patimilor domnului. Este o sărbătoare fără dată exactă, care pică în duminica dinaintea Paștilor.

Iată cele mai frumoase mesaje de Florii, plus o serie de felicitări și mesaje cu imagini de Florii.

Mesaje frumoase cu imagini de Florii

Mesajele cu imagini de Florii pot fi folosite pe facebook pentru a le ura ”La mulți ani” celor dragi, pot fi trimise prin mesaj privat sau prin e-mail, ca felicitare virtuală.

Mesaje frumoase de Florii. Felicitări și mesaje cu imagini

Poți să alegi un mesaj cu imagine general, pe care să-l postezi pe pagina ta de Facebook sau un mesaj personalizat după numele celui drag, pe care să i-l trimiți de Florii într-un mesaj privat. Descoperă mai multe mesaje frumoase cu imagini personalizate aici!

Mesaje frumoase de Florii. Felicitări și mesaje cu imagini

Mesaje de Florii pentru prieteni

Avem mesaje frumoase de Florii și pentru prietenii dragi care își serbează ziua onomastică. Nu uita să le urezi ”La mulți ani” printr-un mesaj cu imagine!

Iată și alte idei de mesaje frumoase:

”Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULȚI ANI!”

”Ziua numelui să-ti fie plină de bucurie și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!”

”Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o prietenă minunată. La mulți ani înfloritori!”

”Vei primi flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani de Florii!”

”Pentru cea mai frumoasă floare, un sincer la mulți ani! La mulți ani, Crina!”

Mesaje frumoase de Florii. Felicitări și mesaje cu imagini

Mesaje de Florii pentru Facebook

Dacă vrei să-ți surprinzi prietenii de pe Facebook cu mesaje frumoase de Florii, îți punem la dispoziție felicitări și mesaje cu imagini pe care le poți posta pe Facebook. Nu uita să etichetezi toți prietenii dragi care își serbează onomastica de Florii.

Mesaje frumoase de Florii. Felicitări și mesaje cu imagini

”De ziua ce-ți surâde-n prag, și-i porți frumosul nume, eu îti doresc tot ce-i mai drag și mai frumos pe lume! La mulți ani de Florii!”

”Drumul vieții tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îți păstrezi sufletul tânar și curat, cu trandafiri ca să fii veșnic iubită și cu margarete pentru a-ți aminti mereu să zâmbești. La mulți ani!”

”De ziua numelui vostru, vă doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să vă copleșească și să strălucească în calea voastră către fericire și succes. La mulți ani de Florii!”

mesaje frumoase cu imagini de florii

Poze cu flori si mesaje frumoase

Ce modalitatea mai bună de a ura ”La mulți ani” de Florii decât pozele cu flori și mesaje frumoase? Alege una din pozele noastre cu mesaje, salveaz-o și apoi trimite-o prietenilor dragi cărora vrei să le arăți că te gândești la ei într-o zi specială!

Am strâns pentru tine cele mai frumoase poze cu flori, la care am adăugat mesaje frumoase, pe placul tuturor pentru ca prietenii tăi să simtă din plin iubirea ta.

Mesaje frumoase de Florii. Felicitări și mesaje cu imagini

Nu uita să trimiti un mesaj frumos de Florii sau o poză cu flori și mesaje frumoase persoanei iubite! Iată câteva din cele mai frumoase mesaje:

”Pentru că m-ai iubit cu gingăşia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir şi căldura unei flori de câmp, îți urez o zi superbă lângă mine! La mulți ani de Florii!”

”Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează „la mulţi ani!”

Mesaje frumoase de Florii. Felicitări și mesaje cu imagini

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter