Locuri exotice şi neştiute din Asia

De Diana Zagrean, pe

Asia este un adevărat tărâm al misterelor şi multă lume nu ştie câte comori ascunde în junglele ei. Dacă atunci când spui numele continentului, te gândeşti doar la China şi Japonia, află că sunt multe zone în Sud-Estul Asiei, care merită vizitate. Vezi câteva locuri exotice şi neştiute din Asia.
 

Sumatra, Indonezia

Locuri exotice şi neştiute din Asia
Deşi este o regiune vastă, Sumatra are multe locuri aproape virgine, când vine vorba de turişti. Peisajele sunt minunate şi foarte exotice. Lacurile Toba şi Meninjau sunt spectaculoase, cu ape limpezi, de o culoare ireală, tocmai în mijlocul unui crater vulcanic.
Foarte diferită de vecina Bali, Sumatra oferă mai multă intimitate şi relaxare, într-un decor de vis.

Insula Kapas, Malaezia

Locuri exotice şi neştiute din Asia
Cum de nu am auzit până acum de acest loc minunat? Poate pentru că malaezienii ştiu să preţuiască un loc retras, de o frumuseţe aparte, fără a-l da pe mâna turiştilor.
Plaja de pe insula Kapas este incredibilă, ca dintr-o vedere şi nu există loc mai liniştit decât acesta. Vei avea cel mai exotic bronz din lume, dacă te odihneşti câteva ore sub palmierii de aici.
În plus, localnicii sunt foarte prietenoşi şi garantat vei pleca cu zâmbetul pe buze şi sute de fotografii care îţi taie respiraţia.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter