Nouă teorie privind identitatea lui Jack Spintecătorul: Criminalul în serie ar fi fost femeie

De Oana Savin, pe
Noi teorii au apărut cu privire la identitatea unui dintre cei mai mari criminali ai Londrei, Jack Spintecătorul, conform cărora, acesta ar fi fost de fapt femeie.

Există sute de teorii cu privire la identitatea lui Jack Spintecătorul, inclusiv una care susține că acesta ar fi fost de fapt pictorul Walter Sickert, însă nu a fost niciodată demonstrată.

Acum a apărut o poveste potrivit căreia asistenta unui medic din Londra, ce detesta prostituatele din cauză că nu putea avea copii, ar fi fost cel mai temut criminal în serie al acelor vremuri, relatează Mirror.

Prima victimă a lui Jack a fost Mary Ann Nichols, în 1888, urmând ca alte patru prostituate să fie ucise ulterior.

Citește și: Este atât de frumoasă încât nu are voie să iasă singură din casă. Cum arată tânăra

O serie de note semnate „Jack Spintecătorul” au făcut polițiștii să creadă că ucigașul este bărbat.

Însă detectivul Frederick Abberline de la Poliția Metropolitană și-a amintit că un martor a văzut o persoană plecând de la locul crimei purtând hainele victimei.

Istoricul John Morris a vorbit în cartea sa „The Hand of a Woman”, publicată în 2012, despre cazul unei femei asasin, și a pus-o în prim plan pe asistenta Lizzie Williams.

Nouă teorie privind identitatea lui Jack Spintecătorul: Criminalul în serie ar fi fost femeie

Foto: Lizzie Williams, asistenta despre care se crede că a fost Jack Spintecătorul (Northfoto)

Patru dintre femei aveau uterul scos, iar la a cincea erau semne de încercare de îndepărtare a uterului”, a afirmat istoricul.

Williams nu a putut avea copii. Se crede că disperarea ei s-a îndreptat către prostituate, care puteau rămâne însărcinate cu ușurință”, a subliniat Morris.

Citește și: O femeie a aflat că suferă de cancer după ce a postat o fotografie pe internet cu unghiile sale

Afirmația că Spintecătorul ar fi fost femeie este un punct de vedere interesant. Este unul dintre cele mai mari mistere ale Londrei și unul care s-ar putea să nu fie descifrat niciodată”, a declarat Richard Quincey de la London Dungeon, ce a pus în scenă un show intitulat „Jackie The Ripper”.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter