IT & Gadgets: Ce gadgeturi se lansează la IFA Berlin 2013

De Diana Zagrean, pe

Smartphone, phablet, televizoare 4 k, ceasuri smart, sisteme audio din viitor sau alte minunăţii interconectabile şi parcă picate din filme SF, toate se lansează săptămâna aceasta la IFA Berlin.

Samsung Galaxy Note 3

GALAXY Note 3 este cel mai nou produs din familia Note, dar vine cu o surpriză la IFA Berlin…un pen.
GALAXY Note 3 are un ecran full HD Super AMOLED de 5,7 inci, fiind mai subțire (8,3 mm) și mai ușor (168g), și având o baterie cu o durată de viață mai lungă (3.200 mAh). Echipat cu o cameră foto principală de 13 megapixeli cu Stabilizare Smart și un indice ridicat de redare a culorilor, acest phablet le permite utilizatorilor să capteze fiecare moment important al vieții lor, chiar și atunci când iluminareaeste scăzută. Samsung GALAXY Note 3 oferă cele mai noi tehnologii LTE, fiind compatibil cunumeroase benzi de frecvențe. Având cea mai mare memorie RAM din industrie, 3GB, GALAXY Note 3 este mai rapid și mai performant.

Sony Xperia Z1 Honami

Xperia Z1 este un smartphone premium rezistent la apă, care îmbină cele mai performante tehnologii de la Sony, design, conectivitate și o cameră foto unică și revoluționară. Camera încorporată de noul Xperia Z1 oferă același nivel de calitate și performanță ca o cameră foto compactă digitală, grație lentilelor „G Lens”, senzorului mare de imagine CMOS „Exmor RS for mobile”, și procesorului de imagine „BIONZ for mobile”. Smartphone-ul dispune de o suită de aplicații și efecte speciale pentru fotografie, opțiuni pentru rețelele sociale și funcții inovatoare de căutare grafică, dar și multe alte aplicații care vor fi disponibile ulterior.
După ce fotografiază, utilizatorii pot să încarce și să posteze automat pozele în PlayMemories Online, un serviciu de cloud pentru imagini, cu opțiunea „All-sync”. Acest serviciu poate fi accesat oricând, prin smartphone, tabletă sau PC. Xperia Z1 este compatibil cu o gamă largă de produse, pentru o experiență mai bogată.

HTC One Max

HTC One Max nu se lansase încă la „închiderea ediţiei” la IFA Berlin, dar zvonurile spun că are display de 5,9 inch (mai mare decat Note 3 dar mai mic decat Sony Xperia Z Ultra).
De asemenea, acest smartphone va veni echipat cu un procesor Snapdragon 800 şi 2GB RAM.

LG cu ecran OLED curbat şi rezoluţie 4k

Televizoarele nu s-au schimbat atât de mult în ultimele decenii. Au apărut televizoare subţiri, cu palsmă, LCD, HD, FullHD, chiar şi 3D, apoi a crescut rezoluţia la 4 k, sistem disponibil până acum doar pe marile ecrane.
Anul acesta, la IFA Berlin 2013, LG aduce un ecran OLED curbat, numai bun pentru impresionat publicul larg.
Citeşte mai departe şi vezi video de la IFA Berlin 2013, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter