Inna, apariție de excepție pe coperta Unica iulie 2018

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 12 octombrie 2018, 17:35
Unica iulie 2018 o are pe copertă pe cântăreața Inna, fata de la malul mării care a cucerit milioane de fani și care reușește mereu să se reinventeze și să uimească. Descoperă mai multe în paginile revistei, care apare la chioșcurile de presă pe 26 iunie 2018.

Inna ar vrea ca oamenii să știe despre ea că este un om pasionat de… oameni! Ea povestește. În paginile noii ediție a revistei Unica, despre cariera ei, despre proiectele la care lucrează, despre lucrurile, locurile și oamenii care-i plac și care o emoționează. Totul asezonat cu niște imagini senzaționale, pe care le vei găsi exclusiv în revistă.

Ce articole găsești în Unica iulie 2018

Dacă nu ai văzut încă noul film românesc „Charleston”, cu Radu Iacoban, Ana Ularu și Șerban Pavlu, te invităm, în avanpremiera vizionării, să citești un excelent interviu cu cei trei.

Știm că ești cu gândul la vacanță, așa că ți-am pregătit o mulțime de articole pe această temă: de la ce haine și accesorii îți recomandă stilistul să pui în bagaj în funcție de vârsta pe care o ai sau un cuprinzător articol despre protecția solară până la pericolele de sănătate la care să te aștepți în concediu și cum să le eviți sau tratezi – la sfatul dr Oana Cuzino.

În privința destinațiilor, îți facem atât recomandări exotice, cât și unele accesibile, în care poți merge cu rulota, așa cum fac deja mulți români, inclusiv vedete precum Dana Rogoz, Cabral sau Marius Tudosiei, care ne-au dat o mulțime de sfaturi utile despre vacanțele nomade.

Tot în Unica iulie 2018 vei găsi un foarte bine documentat articol despre educația sexuală – sau, mai bine zis, despre absența ei la vârsta la care ar fi cel mai necesară – pe care te invităm să-l citești și să reflectezi asupra lui.

Nu uita că poți cumpăra revista Unica iulie 2018 și în varianta cu cadou – luna aceasta ți-am pregătit o cremă hidratantă Ivatherm, la un preț special – 14,99 lei (revistă + cremă).

S-ar putea să te intereseze și:

Oana Cuzino și fiica ei, Naomi, în premieră pe coperta Unica iunie 2018

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter