Inedit: Top 5 hobby-uri ciudate din lume

De Diana Zagrean, pe

De la tricotat sâni, la colecționat pastile de Ecstasy, sau tatuaje pe mașini, oamenii au tot felul de obiceiuri ciudate. Iată un top al celor mai ciudate 5 hobby-uri din lume.
Bărbatul care face pe mortul
Chuck Lamb, din Statele Unite are 47 și poate cel mai ciudat hobby din lume: îi place să facă pe mortul. Bărbatul nu numai că se așază în poziții bizare, cu topoare în cap sau pe jos, plin de sânge, dar se și fotografiză și postează respectivele imagini pe un website.

Băiatul care face ca vaca
Când vine vorba de sunetele produse de animale, Austin Siok, din Wisconsin este un adevărat expert. Băiatul de numai 10 ani a câștigat primul său concurs de imitat mugetul vacii pe când era în clasa a doua și nu s-a mai oprit de atunci. Juriile din întreg vestul Statelor Unite au căzut de acord că mugetul băiatului este mai real decât cel al unei vaci adevărate.
Bărbatul care colecționează pastile Ecstasy
Hobby-ul acestui olandez este de-a dreptul ilegal. Bărbatul colecționează pastile Ecstasy de toate culorile și formele ca hobby. Colecția lui număra nu mai puțin de 2.400 de bucăți, adunate din toate colțurile lumii. Din păcate pentru el, în 2009 colecția i-a fost furată și a decis să raporteze furtul la poliție, în ciuda riscului de a fi arestat el însuși.
Bărbatul care face tatuaje pe mașini
Un pensionar taiwanez s-a apucat, din plictiseală, să tatueze mașini. El a reușit să acopere întreaga suprafață a mașinii personale, două camioane și chiar și o motocicletă cu citate buddhiste. Li Zongxiong de 71 de ani a avut probleme cu poliția și vecinii, care îl credeau nebun, dar cel mai rău s-a certat cu familia sa. Ei i-au interzis bătrânului să mai cumpere alte mașini sau motociclete, dar nepotul lui i-a promis că atunci când va fi mare, îi va cumpăra bunicului un autobuz.

Bătrâna care croșetează sâni din lână
O octogenară din Sussex, Marea Britanie are un hobby mai mult decât bizar. Femeia croșetează sâni din lână de trei ani și a reușit déjà să termine bucata cu numărul 100. Sânii din lână sunt apoi folosiți de fiica ei, o asistentă medicală care învață tinerele mame să alăpteze.
Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter