Inedit: Legătura dintre cafea şi spiritele morţilor

De Diana Zagrean, pe

Ştim cu toţii cum sună studiile realizate de diverşi cercetători de la universităţi străine. Cel mai adesea astfel de ştiri ne fac să zâmbim şi atât. Iată, însă, câteva curiozităţi care îţi pot schimba viaţa. Citeşte totul despre legătura dintre cafea şi spiritele morţilor.
Sexul cu gonflabile nu este 100% lipsit de pericole
Cum mulţi bărbaţi suferă la propriu după ce utilizează serviciile unor femei cu moravuri mai uşoare, poate vă gândiţi că o gonflabilă este cel mai sigur mod de a obţine plăcere fără complicaţii. Ei bine, lucrurile nu stau chiar aşa în realitate. Dacă prezervativele apără purtătorul de boli cu transmitere sexuală (BTS), atingerea dispozitivelor de tipul vibratoarelor, dopurilor sau bilelor anale şi a păpuşilor gonflabile poate duce la infectarea cu gonoreee sau alte astfel de boli venerice.
Mirosul picioarelor şi imaginaţia
Potrivit unui studiu recent, oamenii care cred că au un miros neplăcut al picioarelor dezvoltă mai multe bacterii în acea zonă, favorizând miasmele. În acelaşi timp, oamenii care sunt convinşi că picioarele lor miros frumos, nu au deloc probleme cu bacteriile şi ciupercile care cauzează mirosul neplăcut.
Inedit: Legătura dintre cafea şi spiritele morţilor
Legătura dintre cafea şi spiritele morţilor
Potrivit unui alt studiu recent, persoanele care consumă multă cafea zilnic au mai multe şanse să vadă sau să audă spiritele celor decedaţi. În urma studiului, realizat pe 200 de studenţi, cei care consumau peste 7 ceşti de cafea pe zi aveau de trei ori mai mutle şanse să experimenteze fenomene paranormale de tipul poltergeist sau apariţii de spirite.

Muzica country duce la sinucideri
Doi studenţi din Statele Unite au primit Premiul Nobel Ig (echivalentul amuzant al prestigioaselor nominalizări, oferit cercetărilor ciudate şi descoperirilor ştiinţifice bizare) după publicarea unui studiu care arăta că muzica country, foarte populară în America, creşte rata sinuciderilor. Cei doi studenţi au descoperit că oraşele cu mai multe posturi de muzică country au o rată mai amre a sinuciderilor decât oraşele cu posturi de pop sau R&B.

Astmul se poate ameliora cu curse de montagne russe
Doi cercetători olandezi au descoperit accidental că distracţia şi adrenalina din parcurile de distracţii pot ameliora simptomele astmului. În urma studiului efectuat de cei doi s-a ajuns la concluzia că asmaticii distraţi în montagne russe au experimentat reducerea simptomelor de criză astmatică.
Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter