Inedit: Cele mai ciudate baruri şi cafenele din lume

De Diana Zagrean, pe

Ca să te faci remarcat într-o industrie cum este cea a localurilor de seară (baruri, cafenele, bistro-uri), trebuie să aduci ceva nou. Dacă nu dispui de logistica necesară pentru a servi un sortiment foarte exotic de bere sau un sendviş cu caviar din cel mai rar, poate că este timpul să investeşti în design. Iată care sunt cele mai ciudate baruri şi cafenele din lume.
Clinica, Singapore: ospătăriţe-asistente şi băuturi la perfuzie
Dacă nu vă este teamă de spitale şi nu vă este frică de ace, trebuie să încercaţi barul asiatic The Clinic, din Singapore. Aici, clienţii stau la mese chirurgicale, pe scaune cu rotile, în timp ce asistente sexy le servesc băuturi cu perfuzii ataşate. Recomand cartofii prăjiţi, cu ketchup la …seringă.
Inedit: Cele mai ciudate baruri şi cafenele din lume
Muzeul cu scheleţi, Elveţia
Fanii filmului Alien se pot bucura: în oraşul Gruyeres, din Elveţia există un bar cu specific…osos. Întregul local este construit într-un castel, de designerul care a realizat decorurile şi machetele pentru celebrul film cu extratereştri din anii 80.
Inedit: Cele mai ciudate baruri şi cafenele din lume
Luka Lu, Praga: mobila este pe..tavan
Cine intră în acest mic restaurant din centrul capitalei Cehiei se va simţi cel puţin ameţit. Pe lângă culorile stridente, cea mai tare atracţie este mobilierul de pe..tavan. Deşi nu pot fi folosite de clienţi, piesele de mobilier de pe pereţii şi tavanul localului au devenit un motiv de vizitare. În plus, o bere costă doar 2 euro.
Inedit: Cele mai ciudate baruri şi cafenele din lume

Baggers, Nurenberg: localul cu roboţi
În acest restaurant futurist din Germania nu vă puteţi certa cu ospătarii dacă au întârziat cu comanda. Asta doar pentru că nu există ospătari, iar toate comenzile sunt servite de…roboţi. Comezile sunt trimise chiar de clienţi, prin intermediul unor ecrane cu touchscreen, iar mâncarea bio vine pe nişte tobogane, după ce a fost preparată de un bucătar adevărat.
Inedit: Cele mai ciudate baruri şi cafenele din lume
Buns and Guns, Beirut: terorişti pe pâine
Localul libanez nu comercializează salate cous-cous sau lipii, ci un meniu american. Dar numele preparatelor întrec orice imaginaţie: sendvişuri Carabina M16, burgeri Mortar şi meniu în formă de glonţ exploziv. Dacă doriţi preparate vegetariene, întrebaţi de…terorişti.
Foto: Shutterstock, Facebook
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter