Incredibil: Femeia care ridică 14 kg cu vaginul şi alte recorduri ciudate

De Diana Zagrean, pe

Puterea şi forţa muşchilor a fost întotdeauna un lucru fascinant pentru oamenii obişnuiţi. Încă din timpuri străvechi, atracţiile de la circ erau conduse de cel mai puternic om sau cea mai puternică felină. Iată femeia care ridică 14 kg cu vaginul şi alte recorduri ciudate din zilele noastre.
Tatiata Kozhevnikova ridică 14 kilograme cu vaginul
Rusoaica de 42 de ani se antrenează intensiv de când a născut. Ea spune că la naştere, muşchii intimi i s-au deteriorat, aşa că s-a apucat de exerciţii de tonifiere. 15 ani mai tărziu, Tatiata era omologată de Cartea Recordurilor drept femeia cu cel mai puternic vagin, după ce a ridicat o greutate de 14 kilograme cu..părţile intime.
Fu Bingli face 12 flotări într-un deget
Cele mai puternice degete de pe planetă aparţin unui maestru kung fu din China, pe numele de Fu Bingli. Chinezul studiază artele marţiale încă de la vârsta de 7 ani şi acum, la 39 reuşeşte să facă 12 flotări, sprijinit numai în degetul arătător.

Song Tao ridică peste 45 kilograme cu pleoapele
Un alt maestru kung fu ne demonstrează încă o dată că mintea are putere peste trup. El reuşeşte să ridice găleţi pline cu apă, de 45 kilograme, doar cu pleoapele. Pentru a putea prinde greutăţile de ochi, el foloseşte nişte plăcuţe, pe care le inserează ca pe nişte lentile de contact şi apoi doar închide ochii şi trage cu putere.
Liam Hoekstra, cel mai puternic copil din lume
La numai 3 ani, Liam Hoekstra are cu 40% mai multă masă musculară decât copiii de vârsta lui. Băieţelul nu s-a antrenat intenţionat ca să poată face zec de flotări sau să ridice gantere de câteva kilograme ca pe nişte jucării de pluş. El suferă de o boală genetică rară, numită hipertrofie musculară cauzată de dereglări ale miostatinei.
Cea mai tare bere are 43% alcool
Dacă vă gândeaţi că vinul de 13% alcool este cam tare pentru cină, imaginaţi-vă că cea mai tare bere are mult mai mult alcool în ea. Intitulată sugestiv „Sink the Bismarck” (Scufundă Bismarck-ul, submarin celebru din al doilea Război Mondial, n.red), berea scoţiană are 41% alcool. În 2010, recordul a fost depăşit de berea Schorschbock, care se laudă că are un conţinut de 43% alcool.
Foto: Facebook
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter