Horoscop: Cât de mult rezistă în pat în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:23

Taurul poate să reziste mult şi bine, dar asta nu înseamnă neapărat că este un amant bun. Pe când Berbecul, care ajunge rapid la orgasm, poate să o ia de la capăt de multe ori.

Berbec

Berbecul este un amant înfocat care se aprinde repede şi ajunge la orgasm la fel de repede. Din acest punct de vedere nu este cel mai bun la pat. Însă are avantajul că o poate lua de la cap iar şi iar, ori de câte ori e nevoie.

Horoscop: Ce parte a corpului tău îl atrage în funcţie de zodia lui

Taur

Taurul se aprinde mai greu şi o partidă de sex cu el poate dura chiar mai mult decât ţi-ai dori tu. Chiar şi aşa, probabil că nu vei avea parte de orgasme multiple pentru că nu este cel mai priceput amant. Trebuie să ştii exact gesturile care îl excită dacă vrei să-l aduci mai repede la orgasm.

Gemeni

Bărbatul Gemeni este rapid în toate, inclusiv în pat. Dar în general partenerele lui nu au de ce să fie nemulţumite pentru că, într-un fel sau altul, vor fi şi ele satisfăcute. Şi oricum, acest bărbat energic este gata să o ia de la cap destul de repede.

Rac

În pat este foarte atent la detalii, aşa că partidele lui de sex durează mult, mai ales că încep şi cu un preludiu foarte lung, partea lui preferată. În cazul racilor tineri şi lipsiţi de experienţă este posibil ca partenera să se cam plictisească la un moment dat.

Reduceri BLACK FRIDAY!! Apple iPad mini 16 GB la SUPER pret : 1599.99 lei! Doar ASTAZI la clickshop. Transport gratuit. Profita acum:

http://bit.ly/15pmsHe

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter