Henry Cavill nu va mai fi Superman. De cine a fost înlocuit

De Oana Dinu, pe
Henry Cavill nu va mai fi Superman. Rolul super eroului celebru i-ar putea reveni unui actor care l-a mai interpretat și în trecut. 

Vestea că Henry Cavill nu va mai fi Superman a făcut valuri pe internet și există mai multe ipoteze în ceea ce privește soarta celui mai popular super erou din benzile desenate.

Actorul, în vârstă de 35 de ani, l-a intrepretat pe Superman în 2013 (Omul de oţel), în 2016 (Batman vs. Superman: Zorii dreptății) şi în 2017 (Liga Dreptăţii), dar nu s-a mai înțeles cu Warner Bros în ceea ce privește programul și contractul său, potrivit presei internaționale, citată de RomâniaTV.

Cel despre care se spune că îl va înlocui pe Cavill în producția DC este Brandon Routh, actorul american care a fost în pielea personajului în pelicula „Superman Returns” (Superman Revine), din 2006.

Britanicul Henry Cavill a semnat de curând un contract cu Netflix, pentru serialul „The Witcher”. Actorul va interpreta rolul lui Geralt of Rivia, un vânător de monștri, care luptă să-și găsească locul într-o lume plină de creaturi. El va face echipă cu o vrăjitoare puternică și o tânără prințesă cu un secret periculos, pentru a reuși să facă față întâmplărilor prin care trec.

Citește și: 

Ora de iarnă și ora de vară nu se vor mai schimba obligatoriu

Apple a lansat noile modele de iPhone

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter