3 premiere mult aşteptate la cinema. Tu pe care o alegi?

De Nicoleta Galeteanu, pe

După o baie la piscină şi o limonadă rece, îţi recomandăm să păstrezi climatul de la terasa cu vapori de apă. Cinematografele te invită în acest weekend la filme,
…popcorn şi răcoare. Iată dintre ce premiere ai de ales.

Green Lantern

După ce a dat lovitura cu „Masca lui Zorro”, ’98, şi „Casino Royale”, 2006, regizorul Martin Campbell îi readuce la viaţă pe eroii benzilor desenate DC Comics, la dimensiune cuvenită 3D.

Patru războinici din armata Green Lantern se luptă pentru mneţinerea dreptăţii şi păcii universale. Fiecare erou Green Lantern poartă un inel care îi da puteri speciale. Însă, în momentul în care galaxia este ameninţată de Parallax, protectorii trebuie să se unească cu pământenii pentru a câştiga lupta. Ryan Reynolds şi Peter Sarsgaard sunt eroii principali.

O lume albă, albă/ Beli, beli svet

King este un chipeş fost miner care, pe vremuri, a avut o aventură cu Ruzica, soţia fostului său antrenor de box.

Când a aflat acesta, Ruzica a fost nevoită să îl omoare. După şapte ani petrecuţi în închisoare, femeia se întoarce pentru a-l găsi pe King într-o relaţie cu o puştoaică frumoasă: propria ei fiică, Rosa.

Super 8

Dacă nu te-ai grăbit să dai banii săptămâna trecută pe bilet la avanpremieră, pelicula-fenomen a lui J.J. Abrams poate fi vizionată în acest weekend în premieră.

Filmul este lăudat de critici ca fiind cea mai bună producţie SF a anului, aşa că are cele mai multe şanse să nu te dezamăgească.

Regizorul J.J. Abrams nu aduce doar efecte speciale formidabile, dar condimentează scenariul şi cu ceva mister, astfel că în urma unui accident tragic încep să se petreacă tot felul de lucruri ciudate.

În vara lui 1979, câţiva prieteni din Ohio surprind, cu o cameră Super 8, un accident feroviar. Nu catastrofa în sine este alarmantă, cât mai ales fenomenele inexplicabile care încep să aibă loc în oraş.

Foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter