Găseşte cărţile pierdute şi fă o bucurie copiilor de la Centrul Robin Hood!

Navighează pe Unica.ro, găseşte cărţile pierdute în paginile site-ului şi fă-le o bucurie copiilor de la centrul de copii Robin Hood.

De ce să intri în joc

Cu ajutorul tău, Unica.ro şi Vodafone pregătesc o surpriză pentru copiii de la centrul de copii Robin Hood. Găseşte cărţile pierdute şi oferă-le micuţilor un cadou!

Nu trebuie decât să intri pe Unica.ro, să găseşti carţile de poveşti din paginile site-ului şi să colecţionezi cât mai multe din ele în contul tău. Exista maxim 6 cărţi pe care le poţi colecţiona. Când ai găsit prima carte, înregistrează-te pentru a-ţi crea contul tău în care vei putea aduna toate cărţile găsite.

Când se strâng 600 de cărţi colecţionate de toţi utilizatorii înscrişi, echipa Unica.ro, mulţumită Vodafone, va merge la centrul de copii Robin Hood, unde va oferi celor mici dulciuri, cărţi de poveşti şi desene animate pe DVD

De ce să alegi factura electronică

Pentru cei care ştiu că o hârtie merită să fie carte de poveşti, Vodafone îţi spune de ce să alegi factura electronică:

„Printăm lunar peste 1.000.000 de facturi pentru abonaţi. Tu poţi transforma aceste pagini în file de poveste; cu fiecare factură electronică reedităm 4 pagini dintr-o carte de poveste..”
Afla aici cum poti sa-ti transformi factura in file de poveste. Perioada proiectului este 20 decembrie 2012 – 9 ianuarie 2013.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter