Gadgeturi: Top 10 telefoane mobile perfecte pentru femei

De Diana Zagrean, pe

Femeile au nevoi speciale şi această regulă se extinde şi în sfera tehnologiei. Lăsând la o parte glumele despre femei şi utilizarea dispozitivelor IT&C, există telefoane, tablete, aparate foto, laptopuri care corespund nevoilor noastre de comunicare şi utilizare a informaţiei. Iată 10 telefoane mobile perfecte pentru femei.

iPhone 4S

Deşi nu este cel mai nou produs din gama Apple, nu puteam să-l excludem din clasamentul telefoanelor potrivite pentru femeia modernă. Având în vedere retina display-ul , simpatica Siri care se poate obţine acum şi în limba română (numai pentru telefoanele cu jailbreak) şi variantele de memorie de 16, 32 sau 64 GB, fanii iPhone nu vor fi dezamăgiţi.

Huawei Ascend D Quad

Celebru pentru rapiditatea procesorului quad-core, acest telefon vine echipat cu un sistem de operare Ice Cream Sandwich, o cameră foto de 8-megapixeli şi un display de 4,5-inch HD. În plus, opţiunile de husă vin în tot felul de culori vii şi acesoriile de tipul căştilor cu aplicaţii se potrivesc de minune.

HTC One S

Un telefon foarte uşor, cu un design plin de feminitate, fără colţuri şi destul de mic pentru palma unei doamne. În plus, sistemul de operare este tot Ice Cream Sandwich.

Sony Xperia P

Disponibil în variantele de culoare negru, roşu şi argintiu, acest telefon este primul de la noi din ţară care aduce tehnologia display-ului White Magic. Acesta creşte luminozitatea ecranului şi îl face vizibil în orice condiţii, la plajă, de exemplu, prin pixelii albi.

Asus Padfone

Pentru femeile care iubesc gadgeturile 3 în 1: smartphone, tabletă şi laptop. Bateria ţine destul cât să încarci poze pe Facebook, ecranul este Super-AMOLED qHD de 4,3 inch şi sistemul de operare este ICS.

HTC One X

Carcasa acestui telefon va fi adorată de femei, deoarece este foarte lucioasă şi cu linii curbe. În plus, camera foto scoate fotografii cu o rezoluţie de 8 megapixeli şi câteva aplicaţii video interesante.

Panasonic Eluga

Pe lângă aspectul plăcut, acest telefon este rezistent şi robust. În plus, este rezistent la praf şi rezistent la apă, slim (7,8 mm grosime) şi foarte uşor (103 grame). Recomandat şi femeilor care iubesc sporturile şi natura.

Samsung Galaxy Beam

Majoritatea femeilor iubesc să posteze fotografii pe reţelele de socializare, dar acest telefon vine cu ceva nou şi inedit. Smartphone-ul Android de doar 12,5 mm grosime te ajută să proiectezi pozele tale preferate pe orice suprafaţă.

Nokia 808 Pureview

Tot despre fotografii vorbim, dar în cifre uimitoare. Acest telefon este destinat împătimitelor de tehnologie performantă, deoarece camera lui are un senzor de 41 de megapixeli (38 megapixeli efectivi) cu bliț Xenon, focalizare automată și lentile Carl Zeiss. Sistemul de operare este Symbian, la un procesor de 1,3 GHz.

Sony Xperia S

Deşi femeile preferă telefoanele cu linii fine şi colţuri rotunjite, există şi excepţii, cum ar fi acesta. Telefonul vine cu un display uriaş şi un look elegant. În plus, în ciuda designului rectangular, telefonul vine cu imagini mai clare şi mai luminoase datorită densităţii crescute a pixelilor.

CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!

on.fb.me/XeIJVO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter