Foto : Top 5 femei care arată ca nişte păpuşi

De Diana Zagrean, pe

Frumuseţea ca de păpuşă este un ţel pe care multe femei vor să-l atingă. Unele dintre ele au depăşit limitele corpului uman şi au recurs la complicate operaţii estetice pentru a arăta precum celebra păpuşă Barbie. Iată 5 femei care arată ca nişte păpuşi.
Valeria Lukyanova
Foto : Top 5 femei care arată ca nişte păpuşi

Ucrainianca de 21 de ani a ajuns faimoasă după ce şi-a scos câteva coaste şi şi-a injectat botox în faţă pentru a semăna cât se poate de tare cu păpuşa Barbie.
Dakota Rose
Foto : Top 5 femei care arată ca nişte păpuşi

Tânăra de 19 ani, supranumită şi KotaKoti este celebră în China şi Japonia, unde aspectul de păpuşă de porţelan este foarte apreciat. Ea spune că aşa se îmbracă de obicei şi că nu o deranjează foarte tare faptul că oamenii îi fac poze pe stradă. Ea a fost deja invitată la câteva show-uri de divertisment din Japonia şi pare să fie încântată de celebritatea nou descoperită.
Venus Palermo
Foto : Top 5 femei care arată ca nişte păpuşi

Deşi majoritatea fetelor de 15 ani lasă păpuşile în urmă la această vârstă, tânăra londoneză, care se autonumeşte Venus Angelic pare să facă exact opusul. Ea a postat mai multe filmări pe Youtube în care explică cum se obţine un machiaj corect.
Alodia Gosiengfiao
Foto : Top 5 femei care arată ca nişte păpuşi

Tânăra filipineză este deja celebră în lumea cosplayerilor (oameni care se îmbracă precum personajele din anime-uri sau jocuri video), unde a primit şi câteva premii. Frumuseţea ei de păpuşă o face câteodată să arate chiar mai bine decât respectivele personaje de desene animate. Are această ocupaţie încă din 2003 şi a fost deja membră în câteva jurii ale unor astfel de concursuri, datorită experienţei ei de inegalat în domeniu.
Liu Dangshui
Foto : Top 5 femei care arată ca nişte păpuşi

O altă tânără din China, mai exact din Hong Kong, face furori printre fanii păpuşilor vii. Liu are 16 ani şi a strâns deja o bază mare de fani, printre care şi câteva companii de publicitate, care i-au oferit contracte pentru diverse produse.

Foto: Shutterstock, Facebook
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter