Ce părere are Kate Winslet despre Titanic 3D?

De Adina Radu, pe

Majoritatea vedetelor sunt mândre să se vadă pe marele ecran şi aşteaptă cu nerăbdare premierele pentru a se vedea în toată splendoarea. Vezi care a fost reacţia lui Kate Winslet la vizionarea noului Titanic 3D!
Fiind invitată să vadă trailerul filmului Titanic 3D, Kate Winslet a recunoscut că a vrut să-şi acopere urechile. Filmul în care actriţa britanică a jucat alături de Leonardo Dicaprio va beneficia de o nouă lansare în onoarea celei de-a o sută aniversare de la scufundarea Titanicului.
Referindu-se la prima sa vizionare 3D a filmului, Kate a spus că: „Mă gândeam: Doamne, fă-l să se oprească! O, Doamne, acolo sunt eu! Acoperiţi-mi urechile!” Vedeta este fericită că o întreagă nouă generaţie va putea experimenta acest film. O bucurie în plus este şi faptul că acum va putea vedea filmul alături de copii ei (Maya – 11 ani şi Joe – 8 ani).
Kate, în vârstă de 36 de ani, a arătat fabulos intro ţinută neagră compusă dintr-o fustă creion şi jachetă, şi o pereche de pantofi Christian Louboutin.
Ce părere are Kate Winslet despre Titanic 3D?
Titanic, care a luat 11 premii Oscar şi a adunat suma de 1,8 bilioane de dolari la nivel global, va fi relansat în Aprilie.
Vezi mai jos trailerul filmului Titanic:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter