Fiica ei a dispărut după ce a fost la o întâlnire. După două luni, mama a primit un telefon

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 noiembrie 2017, 12:42

O mamă din orașul american Cortland s-a luptat să-și găsească fiica dispărută chiar și după ce polițiștii au renunțat la căutări.

În luna august, Angela a mers în vizita la fiica ei, Mary, pentru a-i da un cadou: niște haine noi. Mary i-a spus că a picat la fix pentru că avea o întâlnire cu un bărbat în acea seară.

Fiica ei a dispărut după ce a fost la o întâlnire. După două luni, mama a primit un telefon

Era vorba de un băiat de 23 de ani pe care îl cunoscuse prin intermediul unor prieteni. Mary, în vârstă de 25 de ani, avea 4 copii dintr-o relație eșuată și acum își dorea să-și refacă viața.

Din păcate, mama nu a mai apucat să afle cum a mers întâlnirea, pentru că Mary nu s-a mai întors niciodată acasă.

Polițiștii au fost alertați imediat, au investigat cazul, însă au considerat că nu este nimic ilegal la mijloc, având în vedere că înregistrarea unei camere de supraveghere îi arăta pe cei doi părăsind un mall din oraș, iar relația lor părea să fie una bună.

Însă Angela a rămas cu impresia că ceva grav s-a întâmplat pentru că fiica ei nu și-ar fi părăsit copiii. Așa că a continuat căutările pe cont propriu.

Două luni mai târziu, când era gata să se dea bătută, a primit un telefon. Pentru că nu avea numărul în agendă, a răspuns cu sufletul la gură. La celălalt capăt al firului era fiica ei, Mary, care i-a spus: ”Mamă, nu sunt bine deloc…”

Misterul a fost rezolvat pe loc. Băiatul cu care ieșise în oraș o forțase pe tânără să-l ducă cu mașină în celălalt capăt al tării. Ea a consus sute de kilometri cu pistolul la tâmplă. Apoi au abandonat mașina și el a obligat-o să meargă pe jos, alături de el, 200 de kilometri. Mary a încercat de mai multe ori să fugă, dar nu a reușit.

În cele din urmă, când se aflau într-o cameră de hotel de lângă Las Vegas, fata a reușit să prindă un moment prielnic și a fugit, alertând poliția. Avea fața plină de vânătăi, dar era în viață. Din fericire, răpitorul a fost prins și în prezent se află în arest.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter