Feng Shui : Baia, sfaturi pentru dragoste şi bani

De Diana Zagrean, pe

Potrivit tradiţiei orientale, camera de baie şi toaleta sunt foarte importante, căci reprezintă locurile pe unde se scurge apa şi, prin urmare, care influenţează sporul sau declinul financiar. Dat fiind că baia este o sursă de microbi, aici se acumulează mai multă energie negativă şi poate fi transportată cu uşurinţă în celelalte încăperi.
De aceea, este neapărat necesar să aeriseşti foarte bine această cameră şi să o păstrezi în perfectă ordine şi curăţenie. Dacă nu are fereastră, instalează un ventilator.
De asemenea, ar fi de preferat ca vasul de toaletă şi cada să nu fie în aceeaşi încăpere. Dar cum, în majoritatea cazurilor, acest lucru e imposibil de pus în practică, le poţi separa printr-un mic perete fals, un paravan sau chiar o perdea colorată.

Nu ţine uşa de la baie deschisă, mai ales dacă dă înspre cea de la bucătărie, de la dormitor sau de la camera de zi.
Sfaturi pentru noroc în dragoste
Potrivit pătratului magic, poţi determina exact în ce cadran este situată baia în locuinţa ta. Dacă vrei să activezi zona respectivă, trebuie mai întâi să scapi de fluxul de energii negative.
Culorile trebuie să fie armonioase, fără nuanţe prea violente, sau culori care reprezintă elemente din ciclul distructiv.
Sfaturi pentru noroc şi bani
Cel mai prost amplasament pentru baie ar fi în centrul casei, deci, al norocului, deoarece ar duce la pierderi financiare şi ar împrăştia energii negative în toate celelalte camere.
Dacă baia se află în colţul bunăstării şi al banilor, acoperiţi uşa într-o oglindă mare, ca fluxul de chi negativ să nu găsească un culoar propice. Înauntru, ar fi ideal să aveţi două oglinzi mari pe pereţi opuşi, pentru a face camera să dispară simbolic, odată cu energiile negative.
Robinetele care curg şi ţevile sparte nu înseamnă altceva decât bani pierduţi pe apa sâmbetei, deci reparaţiile trebuie făcute întotdeauna urgent.

Foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter