Femei din politică cu trecut suspect. Tu le-ai vota?

De Diana Zagrean, pe

De-a lungul timpului, scena politică internaţională a fost zguduită de scandaluri de tot soiul. Câteva s-au datorat trecutului controversat al unora dintre aleşi. Iată 3 femei din politică al căror trecut este cel puţin controversat. Tu le-ai vota la alegeri dacă ar candida la noi?
 

Ilona Staller (Cicciolina): Actriţă porno şi Parlamentar

Actriţa de filme pentru adulţi Ilona Staller (Cicciolina) a fost parlamentar în Italia timp de 5 ani, ca membru al Partidului Radical.
Blonda superbă ştia să echilibreze viaţa ei de actriţă în filme sexy, dar şi să ţină discursuri politice aparent de succes.
Femei din politică cu trecut suspect. Tu le-ai vota?
La izbucnirea conflictului din Irak, unguroaica Cicciolina a oferit o soluţie inedită pentru oprirea ostilităţilor în regiune: a propus să se ofere pentru o noapte liderului irakian Saddam Hussein, fiind foarte sigură că şarmul ei şi tehnica desăvârşită ar putea aduce pace în lume.

Sarah Palin: Miss Alaska şi Guvernatoare a statului Alaska

Femei din politică cu trecut suspect. Tu le-ai vota?
Bruneta Sarah Palin a ştiut şi ea să echilibreze frumuseţea cu stilul oratoric bun pentru strâns voturi.
Controversată în Statele Unite pentru politicile şi discursurile ţinute în timp ce candida pentru postul de vice-preşedinte al SUA, Sarah Palin încă stârneşte admiraţie în rândurile americanilor.
Guvernatoarea americană nu este singura femeie care a pornit la drum în politică câştigând concursuri de frumuseţe. Bess Myerson a câştigat titlul de Miss America 1945, după care a devenit comisar pentru politici externe, fiscalitate şi afaceri culturale alături de primarul oraşului New York, între anii 1969 . 1987.
Fosta miss, ajunsă politician a fost arestată în 1988 pentru furt dintr-un magazin. Adăugând un scandal de mită la nivel înalt, frumoasa femeie comisar şi-a încheiat trist cariera politică.
Nu doar femeile din politică au un trecut bizar câteodată. Dacă nu îl socotim pe celebrul Arnold Schwarzenegger şi pe clovnul brazilian care a ajuns senator, tot mai găsim cazuri de astfel de oameni.

James George Janos (Jesse „The Body” Ventura): Luptător, bodyguard şi Guvernator de Minnesota

Femei din politică cu trecut suspect. Tu le-ai vota?
Poate cel mai controversat politician, James George Janos (Jesse „The Body” Ventura) a lucrat în Marina Americană, a fost bodyguard pentru trupa rock Rolling Stones, a avut o carieră serioasă în wrestling şi apoi a devenit Guvernatorul statului american Minnesota.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter