Facebook va lansa o boxă inteligentă. Ce funcții are dispozitivul

De Oana Dinu, pe
Facebook se pregătește de lansarea unei boxe inteligente, încercând să atragă cât mai mulți utilizatori. Iată ce funcții are dispozitivul.

Facebook va lansa o boxă inteligentă la sfârșitul lunii septembrie. Dispozitivul va avea un ecran tactil, ce va funcționa în baza asistentului virtual Amazon Alexa. Numele pe care compania americană l-ar fi ales pentru acest produs este Portal, conform idevice.ro.

Pe lângă opțiunea de a face căutări vocale în mediul online sau de a asculta muzică, Portal va permite și efectuarea de conferințe video. Boxa ar fi prevăzută cu un sistem de inteligență artificială pentru apelurile video, menit să recunoască oamenii care se află în fața camerelor și să permită urmărirea acestora atunci când se mișcă în jurul dispozitivului. Facebook intenționează să lanseze două variante ale acestui produs, cu ecrane de diagonale diferite.

Facebook intenționa să lanseze acest produs în primăvara acestui an, dar din cauza scandalului Cambridge Analytica a trebuit să amâne evenimentul. Alături de acest device, Facebook ar putea lansa şi un serviciu de streaming de muzică.

Citește și: 
Apple, probleme cu noile iPhone-uri. Utilizatorii vor banii înapoi

Cezar Ouatu a impresionat juriul X Factor Marea Britanie, dar i-a înfuriat pe români

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter