Facebook introduce funcţia „Find Wi-Fi” în aplicaţia de mobil

De Unica.ro, pe
În fiecare zi, aproximativ 1,28 de miliarde de oameni intră pe Facebook pentru a socializa sau pentru a se informa. Iar cifra crește constant, de la o zi la alta. În încercarea de a deveni destinația principală pentru și mai mulți oameni pe Internet, Facebook a introdus zilele trecute o nouă funcție aplicației pentru telefoanele mobile - „Find Wi-Fi”, un fel de radar care te ajută să găsești conexiuni Wi-Fi gratuite și securizate, pentru a putea folosi în voie contul de Facebook.

Cu toate că din ce în ce mai mulți oameni beneficiază de oferte bune ale operatorilor de telefonie mobilă și au Internet pe telefoanele mobile, funcția „Find Wi-Fi” lansată de Facebook ar putea ajuta persoanele care călătoresc și au nevoie de acces la Internet într-o țară străină, țară din afara Uniunii Europene, sau persoanele care pur și simplu vor să se conecteze la o rețea Wi-Fi pentru că nu își permit abonamente de date prea mari, din motive financiare.

Accesarea funcției „Find Wi-Fi” se face din meniul principal al aplicației Facebook, unde utilizatorii au opțiunea „more”. Funcția este disponibilă pe toate sistemele de operare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter