Facebook va lansa un serviciu de matrimoniale

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 02 mai 2018, 11:19
Facebook a anunțat că intenționează să se lanseze pe piața site-urilor matrimoniale și insistă că face eforturi pentru protejarea datelor personale ale utilizatorilor.

Mark Zuckerberg a afirmat că noua funcție matrimonială nu vizează facilitarea întâlnirilor punctuale, ci vrea să îi ajute pe oameni să construiască relații durabile prin intermediul rețelei de socializare, relatează Reuters.

Citește și: Ce se întâmplă dacă tastezi BFF pe Facebook. Parola NU trebuie schimbată!

Noul serviciu va fi destinat construirii unor relaţii autentice şi durabile, nu doar pentru întâlniri de o seară„, a afirmat CEO-ul Facebook.

Potrivit acestuia, 200 de milioane din totalul celor două miliarde de utilizatori Facebook sunt persoane singure.

Astfel, utilizatorii vor putea crea „un profil pentru întâlniri”, diferit de profilul prezentat pe pagina lor de Facebook, şi că partenerii potenţiali vor fi recomandaţi pe baza datelor incluse în acel profil nou.

Inovații în cadrul Facebook

Reprezentanții Facebook au mai anunțat că se dorește să se facă posibilă ștergerea istoricului de navigare online de către urilizatori.

Citește și: Instagram introduce o nouă funcție, după modelul Facebook

Această funcţie vă va permite să vedeţi site-urile şi aplicaţiile care ne trimit informaţii atunci când le utilizaţi, să suprimaţi aceste informaţii de pe contul vostru şi să dezactivaţi capacitatea noastră de a le stoca pe viitor„, au precizat reprezentanţii Facebook.

Dacă vă ştergeţi istoricul sau utilizaţi noul parametru, noi vom suprima informaţiile de identificare aşa încât istoricul site-urilor şi aplicaţiilor pe care le-aţi utilizat nu va fi asociat contului vostru„, au mai explicat ei.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter