Evenimente de 1 iunie 2017. Ce facem de 1 iunie

De Claudia Grigore, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 12:55
Dacă te întrebai ce evenimente de 1 iunie vor avea loc în acest an și cum te poți distra tu și copilul tău află că am strâns cele mai importante activități pe care le poți face de 1 iunie.

Acesta este primul an în care 1 iunie, ziua copilului este zi liberă.

Evenimente de 1 iunie București

În minivacanța de 1 iunie, în capitală se vor organiza diverse evenimente pentru copii.

Parada Micilor Bicicliști va avea loc la Sala Polivalentă de Ziua Copilului și este dedicată copiilor pasionați de pedalat.

Nazdra’Fair are loc la Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia. Evenimentul promovează arta, tradițiile și meșteșugurile românești, producatorii locali și naționali, micii meșteri artizani.

Concertul Harry Potter și Piatra Filozofală va avea loc la Sala Palatului începând cu ora 19.00. La concert va participa Orchestra Simfonică București.

1 Iunie cu Energie şi Sport în Familie. Facem sport gratuit de Ziua Copilului. Evenimentul este organizat de Secom și invită pe toată lumea la un maraton de mișcare și distracție pe iarbă în parcul Alexandru Ioan Cuza începând cu ora 11.00

Festivalul Opera Copiilor, eveniment gratuit la Opera Comică pentru Copii. Zeci de evenimente distractive în aer liber organizate de Opera Comică pentru Copii.

1 Iunie în Orașul cu Chef de Joacă este organizat de Berăria H și reprezintă un maraton de spectacole și distracție.

Copacul cu Haine vă așteaptă în parcul Cișmigiu pentru un eveniment destinat copiilor nevoiași. Se pot dona haine, alimente, jucării și rechizite.

Kids Food Fest @Verde Stop Arena este singurul eveniment culinar pentru copii unde copiii și părinții se vor bucura de rețete delicioase și sănătoase.

Festivalul de voie bună şi Zilele sectorului 4 organizat de Primăria sectorului 4 vă așteaptă în Orășelul Copilului pentru a descoperi arta prin veselie, interacțiune, spectacole și ateliere creative.

Evenimente de 1 iunie în Cluj-Napoca – Ce activități de 1 iunie poți face în capitala Transilvaniei

Festivalul de 1 iunie Lolly Bloom va avea loc în Parcul Central și pregătește numeroase activități creative și jocuri pentru cei mici.

Evenimente de 1 iunie în Sibiu și Oradea

În Sibiu, de Ziua Copilului are loc Festivalul Familiei unde se vor desfăsura o suită de activități culturale, concursuri și concerte gratuite.

În Oradea, de 1 iunie are loc Kids Fest, un festival la care puteți participa la ateliere de olărit, ateliere dedicate experimentelor științifice sau dansului.

Evenimente de 1 iunie în Brașov

Minivacanța de 1 iunie poate fi sărbătorită prin spectacolul maraton “Vivat Copilăria pe Tărâmul Minunilor”.

Sursa foto 123rf

Vezi și Felicitări de 1 iunie

Citește și 1 iunie, Ziua Copilului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter