Era într-un supermarket, când o femeie a început să țipe la casier. Urmarea este impresionantă

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 11 iunie 2019, 13:42
Paige Yore, o tânără în vârstă de 25 de ani din Colorado, a fost martora unui incident pe care nu îl va uita prea curând, în timp ce se afla la cumpărături într-un supermarket.

Paige stătea la coadă la casa de marcat pentru a plăti produsele cumpărate, când a observat atitudinea agresivă a unei cliente față de casier. Femeia a povestit întreaga întâmplare pe o rețea de socializare, unde s-a viralizat instant:

„Casierul era un băiat foarte tânăr, cred că nu avea mai mult de 16 ani. Se descurca foarte greu: nu îşi amintea codurile de la casa de marcat, nu era atent, ofta încontinuu. La un moment dat, femeia care se afla la coadă în fața mea m-a întrebat: Oare ce s-a întâmplat cu el? Ce o fi păţit de dimineaţă de are o zi atât de proastă?„.

Înainte să apuc să zic ceva, femeia a început să țipe la el: Eşti groaznic, nu te pricepi deloc la relaţia cu clienţii! Nu înţeleg cum ai fost angajat aici?!” Era din ce în ce mai nepoliticoasă cu băiatul, așa că până la urmă i-am spus să îl lase în pace, fiindcă era clar că băiatul avea o zi grea.

Casierul a izbucnit în lacrimi, apoi a venit spre mine și m-a îmbrățișat. Pângea în hohote și l-am îmbrățișat și eu, deși mi se părea un pic ciudat ce se întâmplă. I-am spus Totul va fi bine, linişteşte-te. Cu toţii avem şi zile proaste”. Apoi el mi-a răspuns: „Nu nu mă înțelegeți. Doamnă, mama mea s-a sinucis în dimineaţa asta, iar eu trebuie să muncesc pentru a plăti chiria. Trebuie să plătesc toate facturile. Şi nu mai am mamă. Iar femeia asta tot urlă la mine„.I-am oferit totți banii pe care îi aveam la mine în ziua aceea, iar el mi-a mulțumit minute în șir.

Cu toţii trecem prin diverse experienţe dure în viaţă. Unele zile pot fi cu adevărat groaznice. Dar trebuie să fim recunoscători că suntem în viaţă. Tratează-i pe cei din jur aşa cum ţi-ai dori să fii tratat şi tu. Nu intra cu bocancii în viaţa cuiva, pentru că nu ştii prin ce trece”, fost mesajul femeii pe rețeaua de socializare.

Citește și – Era însărcinată și servea la mese, dar o simplă notă de plată i-a schimbat viața

Citește și – Cum a reacționat un bunic, după ce nepotul râzgâiat a început să țipe în magazin

Foto – Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter