Era considerată „rățușca cea urâtă” a școlii și toți colegii râdeau de ea. Cum s-a răzbunat tânăra 8 ani mai târziu

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 04 octombrie 2017, 11:57
Louisa Manning a fost acea fată din școală de care toată lumea râdea, iar de admiratori nici nu poate fi vorba. Ani de zile, tânăra a suferit din cauza cauza colegilor săi din școala general și liceu, care o numeau „balena” sau „grăsana”.

Acum, însă, Louisa a avut șansa să se răzbune pe cei care făceau glume pe seama ei, iar metoda prin care a ales să facă acest lucru a făcut înconjurul lumii.

Tânăra în vârstă de 22 de ani a ajuns studentă la Oxford și a fost aleasă Miss, fiind considerată cea mai frumoasă studentă din generația ei. Toți colegii de facultate îi făceau curte, l-ar fi putut alege pe oricare dintre ei, dar ea a vrut să se răzbune și a ales un fost coleg din școala generală, care nu o mai recunoștea.

Louisa i-a acceptat invitația la o cină romantică, iar el se simțea în al noulea cer. Dar în seara cea mare, tânăra s-a dus cu câteva minute mai înainte la restaurantul unde cei doi urmau să se întâlnească și l-a rugat pe unul dintre chelneri să îi înmâneze băiatului un plic atunci când va ajunge.

În interior, Louisa a pus o fotografie cu ea din urmă cu opt ani alături de următoarea scrisoare:

„Mai ții minte când eram grasă și râdeai de mine, nu? Eu nu am uitat! Mi-am petrecut trei ani din viață mâncând doar un măr pe zi din vina ta. Mai ții minte cum timp de trei ani m-ai poreclit „bestia”? Nu, probabil că nu își amintești, din moment ce opt ani mai târziu m-ai găsit suficient de atrăgătoare încât să mă inviți în oraș. Așa că m-am gândit să îți amintesc eu de toate aceste lucruri. Data viitoare când te mai gândești la mine, să îți amintești că fata din poza asta e cea care te-a lăsat baltă în seara aceasta”, i-a scris ea.

Louisa Manning a publicat scrisoarea pe contul său personal de Facebook, cu mențiunea că tânărul i-a scris un mesaj pe rețeaua de socializare în care i-a cerut scuze și i-a urat toate cele bune în viață, menționând că nu mai este același om care era în urmă cu opt ani, când făcea glume pe seama ei.

Citește și – I-a refuzat cererea în căsătorie pentru că era prea sărac. Ce s-a întâmplat 10 ani mai târziu este o adevărată lecție de viață

Citește și – S-a născut cu peste 500 de semne pe corp și era poreclită „Dalmațiana”. Cum arată acum adolescenta care a devenit model

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter