Dietă şi fitness: Trucuri şi sfaturi de la Alessandro Uccellini, antrenor Aqua Gym

De Erika Chivu, pe

Antrenorul Alessandro Uccellini îţi spune care sunt cele mai mari greşeli pe care le poţi face în dietă şi cum să ai succes practicând Aqua Gym.

Care sunt cele mai mari greşeli pe care le poţi face când vrei să slăbeşti

Întrebat care sunt cele mai frecvente greşeli observate la clienţii săi care vor să slăbească, Alessandro Uccellini a amintit şi înfometarea. „Obsesia de a slăbi îi face pe oameni să mănânce prea puţin sau chiar deloc sau să excludă grupe de alimente importante”, a declarat antrenorul.

Dietă: slăbire şi detoxifiere în numai 7 zile
O altă greşeală frecventă este aceea de a renunţa prea repede. „Oamenii renunţă la dietă imediat ce întâlnesc primele obstacole”, a spus Alessandro. De asemenea, el nu încurajează folosirea pastilelor pentru slăbit, mai ales că a întâlnit mulţi oameni care se bazează pe acestea şi nu înţeleg importanţa sportului în cura de slăbire. Pe de altă parte, nici sportul în exces nu este recomandat pentru că poate duce la accidentări.

De ce să ţii seama la antrenament

Dacă înţelegi cât de important este sportul pentru silueta ta, trebuie să ţii seama, la fiecare antrenament de următoarele lucruri:

• Încălzirea este foarte importantă pentru muşchi, inimă, tendoane şi încheieturi.
• Exerciţiile de forţă sunt la fel de importante ca şi cele cardio.
• Nu trebuie să neglijezi stretching-ul.
Dietă: Slăbeşte 2 kilograme în numai 3 zile!

De ce să faci Agua Gym

În ce priveşte cursurile de Aqua Gym pe care le predă, Alessandro Uccellini spune că acestea sunt recomandate oricui, adulţilor, copiilor şi chiar celor care se află în recuperare după o accidentare – sportul în apă nu solicită încheieturile.
Vezi mai multe sfaturi pentru o dietă reuşită pe Jurnalul Pofticioasei!

Mai mult, cursurile de Aqua Gym îţi îmbunătăţesc coordonarea, circulaţia, echilibrul, fiind un antrenament excelent pentru corp, inimă şi minte. La sfâşit, garantează Alessandro, vei rămâne cu un zâmbet larg pe buze.
Pe Alessandro Uccellini îl poţi întâlni în weekend-ul 23-24 martie 2013, la Convenţia Internaţioanlă de Fitness 2013, eveniment organizat de Fitness Scandinavia.
CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter