Călătorii TV Travel: Cele mai „hot” destinații turistice, numai pentru adulți!

Cine vrea ca vacanța de anul acesta alături de noul iubit să fie ceva special, ar trebui să aleagă una dintre destinațiile adresate numai turiștilor adulți.
E drept că iubirea nu are nevoie de fierbințeala soarelui pentru a-și aprinde focul, sau de hoteluri în care găsești paturi cu apă, dar trebuie să recunoaștem că, de cele mai multe ori peisajul intensifică trăirile de proaspeți amorezi. Iată câteva dintre destinațiile care oferă plăceri interzise în țara ta, bătătorite de turiștii nonconformiști.

Turism interzis minorilor în Cap d’Agde din Franța

Există foarte mulți oameni amatori de nudism, tocmai de aceea există și multe plaje pe care le-aș numi „naturale”, unde lumea vine să stea la soare fără vreo urmă de textilă pe corp. Una dintre aceste destinații este satul naturist Cap d’ Agde, situat în sudul Coastei de Azur. Aici se ajunge cu trenul de mare viteză din Paris, în numai 5 ore. Această stațiune naturistă, unde lumea se dezbracă de inhibiții și simte din plin relaxarea, adună anual peste 40.000 de turiști. Cuplurile sunt des întâlnite pe această plajă, unde se pare că apropierea dintre iubiți se face cu mult mai multă ușurință.

Turcia cheamă turiștii amorezi în hotelul cu oglinzi

În Belek există un hotel luxos numit Adam și Eva, situat la malul mării, la numai un kilometru de această stațiune. Decorul este extravagant, iar oglinzile sunt amplasate pe toți pereții, în unele camere chiar și pe tavan. Băile au jacuzii, iar dușurile oferă efecte de aburi. Răsfățul alături de iubit într-un hotel de acest gen ar putea fi șansa spre o relație de lungă durată… Cei care iși petrec aici luna de miere au din partea casei un coș imens cu fructe, arome delicioase în jacuzzi și lenjerie de mătase roșie.

Cele mai hot vacanțe pentru cuplurile gay pe tvtravel.ro!

Resorturile pentru amatorii de petreceri și distracții în grup în Negril, Jamaica

În Jamaica vin cuplurile dornice de petreceri, multă muzică și viață de noapte nonconformistă. Dacă vreți să simțiți atmosfera anilor 60′ a mișcării hippie, fără bariere sexuale, ei bine, hotelurile și resorturile din Negril sunt cea mai bună alegere. Pentru iubitorii de intimitate cel mai potrivit este hotelul Boutique Caves de cinci stele, destinat numai adulților, de o frumusețe rară. Unii spun că seamănă cu o pictură de Matisse.
Stațiunea Hedonism II din Negril este un complex construit în împrejmuirea a două plaje private, una fiind destinată numai nudiștilor.  Mesele, sau accesul la centrele Spa și fitness sunt incluse în prețul biletului.

Unde găsești cele mai frumoase bungalouri din lume, pe tvtravel.ro!
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter