Daddy Cool va prezenta o rubrică de știri la „Vorbește lumea”

De Unica.ro, pe

Robert Diaconeasa, cunoscut drept Daddy Cool, se va alătura echipei din emisiunea “Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Daddy Cool este jurnalist, creator de conținut, blogger, vlogger cu focus pe acțiuni caritabile și responsabilitate socială, și va fi în platoul emisiunii zilnic, de la ora 11:00, cu știri din diferite domenii (medical, economic, monden, curiozități, lansări de filme, clipuri, evenimente majore sau zile internaționale).

Citește gratuit ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI

„Sunt super fericit să mă alătur echipei Vorbește Lumea, cu o rubrică zilnică de știri menite să ne aducă zâmbetul pe buze, într-o perioadă în care tot ce auzim în jur nu e tocmai fericit. Mi-am dorit dintotdeauna să fac oamenii să zâmbească și să-i molipsesc tare cu energia mea pozitivă, iar acum am ocazia să fac acest lucru zilnic, odată cu acest vis care devine realitate. Televiziunea este marea mea iubire și au durat câțiva ani buni până la întoarcerea mea pe sticlă, dar cred tare de tot că aceasta este formula cea mai potrivită și startul unui parcurs foarte frumos în viitorul carierei mele. Sunt aici ca să rămân și ca să le fiu celor de acasă exemplul că visurile devin realitate, atunci când muncim pentru ele și nu încetăm să credem în cine suntem și în potențialul pe care îl avem. Vă aștept cu mare bucurie începând cu data de 4 mai, în fiecare zi, de la ora 11, ca să descoperim LIVE cele mai fierbinți, interesante, amuzante și atipice știri locale și internaționale. Cu un strop de responsabilitate socială, pentru că îmi doresc să învățăm unii de la alții cum să devenim mai buni și cum să facem lumea din jurul nostru un loc un pic mai prietenos”, a spus Daddy Cool, potrivit click.ro.

Citeşte şi: Oana Roman și Marius Elisei, reuniți de Paște

Citeşte şi: Kate Middleton și Prințul William au aniversat 10 ani de mariaj! 10 lucruri pe care nu le știai despre nunta lor

Citeşte şi: Dan Capatos a avut grave probleme de sănătate: „Am fost paralizat pe partea stângă”

Citeşte şi: Alexandra Stan, declarații în exclusivitate: „Poți să fii și prostituată, la fel de valoroasă ești”

Daddy Cool va prezenta o rubrică de știri la "Vorbește lumea"

Robert Diaconeasa lucrează în presa scrisă de la 16 ani, în televiziune, de la 18, iar din 2015 și-a creat propriul brand digital DaddyCool. Proiectul Daddy Cool s-a născut pentru a le demonstra oamenilor că poți fi și tată și antreprenor în același timp, dacă există un echilibru între cele două activități. Robert Diaconeasa este căsătorit cu Ana Novic, designer vestimentar.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter