Cum faci un marinar maltez să se îndrăgostească de tine

De Unica.ro, pe

Nu ştiu dacă marinarii maltezi din zilele noastre au cercei în ureche, ca în poveştile lui Hugo Pratt, cel care l-a creat pe eroul de benzi desenate Corto Maltese (un marinar care a trăit o serie de aventuri exotice în mările Sudului), însă, cu siguranţă Malta nu duce lipsă de bărbaţi frumoşi, de care te poţi îndrăgosti la tot pasul.

Mitul marinarului Corto Maltese

Corto Maltese nu era un Don Juan, el purtând prin lume amintirea melancolică a unei iubiri imposibile, însă femeile îl adorau şi roiau în jurul lui, indiferent unde îl purta dorinţa.
De vreme ce Corto Maltese a devenit un erou, mitul său fiind la fel de solid şi în zilele noastre, când tinerii îndrăgostiţi îi dedică melodii şi continuă să se facă filme inspirate din aventurile sale, nu cred că s-au schimbat prea mult gusturile marinarilor maltezi. Dar cum arată o sinteză a personajelor feminine care populează lumea marinarului maltez, conform unui studiu realizat de Guido Lorenzi, în 1976?
„Femei pline de farmec, din mările Sudului, cu trupuri suple şi ochi mari care pătrund până-n adâncul celor mai secrete gânduri, caste ca nişte porumbiţe şi aţâţătoare precum şerpii cu solzi coloraţi. Prezenţa lor e aidoma anumitor flori tropicale: un parfum foarte dulce care te învăluie cu simţământul unei plăceri imediate, pentru ca apoi să te ameţească şi în cele din urmă să te târască în tărâmul uitării complete, unde singura certitudine e doar dragostea.”

Românce pline de senzualitate şi romantism

Cum româncele sunt cunoscute ca nişte femei frumoase,exotice şi senzuale oricare dintre noi poate trăi o frumoasă poveste de dragoste în sudul luxuriant şi bolnav de senzualitate al plajelor malteze. Odată ce ai păşit pe insula iubirii, Malta, lasă-te purtată de instinct şi ascultă cu luare aminte, pe lângă poveştile cu piraţi, balade ale mării sărate, poveşti de dragoste fascinante şi aventuri exotice care au transformat marinarii maltezi în eroi.
Early Booking Malta
Hotel Excelsior 5* – de la 549 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare cu mic dejun, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel www.malta.ro – 15 ani , 021/318.59.92
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter