Credeau că totul merge pe dos, dar tocmai „ghinionul” le-a salvat viața

De Amelia Matei, pe
După atentatele de la 11 septembrie din SUA, reprezentanții unei companii i-a invitat pe angajații altor firme afectate de tragicul eveniment să împartă spațiul de birouri rămas disponibil.

Înainte de mutare, șeful serviciului de securitate a prezentat celorlați poveștile acestor oameni rămași în viață. Toți au fost salvați de câte un mic „ghinion”, care s-a dovedit a fi, de fapt, norocul vieții lor.

„Așa cum probabil ați auzit, directorul firmei a supraviețuit în ziua aceea fiindcă fiul lui începuse grădinița și nu a putut ajunge mai devreme. Un altul a rămas în viață pentru că a ieșit din sediu să cumpere gogoși”, le-a spus șeful serviciului de securitate angajaților companiei.

„O femeie a întârziat la serviciu pentru că nu sunase ceasul deșteptător. O alta s-a întors din drum să verifice dacă a scos fierul de călcat din priză.

Un tânăr care se angajase de doar câteva zile a luat autobuzul în sens opus. Altuia nu i-a pornit mașina. Altul și-a murdărit hainele la micul dejun și a trebuit să se schimbe.

Copilul altuia nu a fost gata la timp pentru a fi dus la școală. O femeie nu a găsit taxi în dimineața aceea.

Un bărbat a rămas în viață pentru că încălțase o pereche de pantofi noi în acea zi. În drum spre serviciu l-au ros pantofii și s-a oprit la farmacie ca să își cumpere un leucoplast. De aceea este în viață astăzi”, a continuat bărbatul.

„Acum, când rămân blocat în trafic, pierd liftul, îmi vărs cafeaua pe mine, mă întorc din drum sau răspund la telefon – toate aceste lucruri mărunte care mă enervează pe moment, mă gândesc că Dumnezeu vrea ca eu să fiu acolo în acel moment. Dumnezeu este la datorie, datoria de a veghea asupra noastră”, a adăugat șeful serviciului de securitate.

Așadar, data viitoare când dimineața ta pare că începe prost, nu te simți nervos sau frustrat!

Citește și – Nepoata unei victime de pe Titanic a supravieţuit naufragiului Concordiei

Citește și – Viaţa după cancer: 5 sfaturi de la supravieţuitori

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter