Bigfoot şi alte creaturi. Există sau nu?

De Unica.ro, pe

Creaturile din Black Lagoon sau King Kong este foarte probabil să nu fie simple fantasme ale scenariştilor care s-au inspirat , cel mai probabil, din realitate când şi-au plăsmuit arătăniile.
Iar dacă acestea nu îţi dau fiori pe şira spinării, află că Bigfoot sau Chupacabra ar putea trăi printre noi.

Creaturile misterioase despre care mulţi cred că sunt doar mituri de speriat copiii şi trucaje credibile au preocupat de altfel numeroşi criptozoologi care au căutat indicii despre existenţa monştrilor care au constituit subiectul a numeroase documentare.

Bigfoot – America de Nord

Recent, misterioasa maimuţă Bigfoot a fost zărită din nou în pădurile din nord-vestul Americii de Nord, potrivit mărturiilor unei femei care făcea o drumeţie împreună cu doi prieteni. În timp ce unul dintre aceştia îi filma pe ceilalţi doi, camera telefonului a surprins în depărtare o creatură care aduce cu legendarul monstru Bigfoot.

Femeia nu a observat creatura decât acasă, după ce a revăzut imaginile video susprinse, iar filmuleţul doveditor poate fi văzut în galeria video.

Paradoxul cel mai mare este că monstrul este unul paşnic.

Yeti – Himalaya

Yeti, sau Omul Zăpezilor, este omologul lui Bigfoot pe continentul asiatic, şi cel mai teribil monstru din munţii Himalaya.
 
Prima consemnare a creaturii este în 1925, când exploratorul englez Eric Shipton surprinde primele fotografii intrigante cu aceasta. Imediat după, s-au organizat expediţii pentru a da de urma lui Yeti, ceea ce s-a şi întâmplat. Din păcate, pentru cerectători, nu au fost descoperite decât urmele sale gigantice lăsate în zăpadă…

Monstrul din Loch Ness – Scoţia

Monstrul din Loch Ness, Scoţia, este unul din cele mai cunoscute animale studiate de criptozoologi, date fiind numeroasele mărturii ale turiştilor care susţin că l-au zărit în apele lacului.

Creatura apare chiar în câteva fotografii vagi ale martorilor şi a fost înregistrat cu sonarul de către cerectători. Cu toate acestea, nu se cunosc prea multe lucruri despre Nessie, aşa cum l-au botezat localnicii, dar se crede că este o reptilă gigant. Creatura a fost descoperită în 1933, de către soţii Spicer care au mărturist că are aproape 9 metri lungime.

Chupacabra – Mexic

Cunoscută pentru frumuseţea sa exotică, insula Puerto Rico este faimoasă şi datorită creaturii Chupacabra care îşi face veacul aici, se spune, încă din anii ’70.

Arătarea, care seamănă ci câine- vampir, nu este la fel de discret la fel ca ceilalţi monştri, locuitorii insulei găsindu-l vinovat pentru moartea animalelor domestice, cărora le suge sângele. Teoriile privind originea creaturii merg până la explicaţii de ordin extraterestru şi până la crearea sa în laborator.

Dintre creaturile misterioase pentru care oamenii au făcut adevărate pasiuni nu trebuie uitaţi nici Mothman, o creatură semnalată în Charleston şi Virginia de Vest prin anii ’60, monstrul din Montauk sau gigantica şopârlă din Loveland, Ohio.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter