Concertul trupei Godsmack de la București a fost reprogramat

De Oana Dinu, pe
Concertul trupei Godsmack ce trebuia să aibă loc în luna noiembrie la București, a fost reprogramat pentru anul viitor. Iată în ce dată sunt așteptați americanii pe scena de la Arenele Romane.

Trupa americană Godsmack şi-a amânat turneul european din care făcea parte şi concertul de la Bucureşti, programat inițial în 26 noiembrie 2018, din cauza morţii subite a fiului chitaristului Tony Rombola, la doar 34 de ani, scrie News.ro.

„Apreciem răbdarea, rugile şi susţinerea voastră în această perioadă grea. Promit că vom reveni mai puternici la începutul lui 2019 şi că ne vom onora toate angajamentele privind datele turneului european şi mondial” scria în comunicatul transmis de trupă la începutul lunii octombrie.

Când va concerta trupa Godsmack la București

Organizatorii au anunțat că trupa va cânta la Arenele Romane pe data de 31 martie 2019, iar biletele care au fost deja cumpărate rămân valabile.

Godsmack este o trupă rock ce a fost înfiinţată la Boston, în 1995. Albumul de debut a apărut în anul 1998, iar de atunci trupa a mai lansat şase materiale de studio. Trei dintre albumele trupei – „Faceless”, „IV” şi „The Oracle” – au ocupat primul loc în topul Billboard 200. Trupa, formată din Sully Erna (voce, chitară), Tony Rombola (chitară), Robbie Merrill (bas) şi Shannon Larkin (tobe), a vândut peste 20 de milioane de albume în mai puţin peste 10 ani.

Primul concert al trupei Godsmack la București a avut loc în București în 2015, tot la Arenele Romane. Metaliștii au venit atunci pentru a-și promova discul  „1000 hp”, lansat în 2014.

Citește și: 

Justin Timberlake, dezvăluiri despre momentul în care s-a îndrăgostit de Jessica Biel

O femeie de afaceri din Târgu Jiu, revoltată că artiștii nu își plătesc impozitele: „Jur că mă apuc de cântat și las ușile deschise statului, să continue activitatea”

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter