Concertul Bon Jovi şi alte evenimente în weekend

De Nicoleta Galeteanu, pe

Cei care nu îşi croiesc drum spre mare în acest weekend nu au pierdut nimic din distracţia de pe litoral. Cea mai înaltă plajă de nisip din Capitală te invită în atmosferă autentică pe…
 …la malul mării şi, în plus, la distracţie de calitate.

Mergi la cea mai mare plajă din Bucureşti

Inaugurată în acest an la Sun Plaza, Sun Sensations este cea mai exclusivistă plajă din Bucureşti, care îţi pune la picioare 3000 de metri pătraţi de nisip şi distracţii estivale autentice.

Volei pe plajă, tobogane cu apă, beach bar, şezlonguri, reverse bunjee, concerte şi teatru în aer liber şi numeroasele mega petreceri vor concura în această vară cot la cot cu distracţia din Mamaia.

Astă seară de la 19 poţi lua parte la cea mai mare reuniune reală a utilizatorilor Facebook, iar mâine este organizată preselecţia pentru Miss Sun Plaza. Iar în fiecare zi de miercuri ai parte în schimb de experienţe neconvenţionale, dacă vrei să îţi faci o schimbare de look gratuită.

Răcoreşte-te la cea mai nouă piscină din oraş

Cum weekend-ul va fi unul canicular, ne-am orientat să îţi asigurăm duşul rece necesar pentru o astfel de prognoză. Nu trebuie să ocoleşti cea mai nouă piscină deschisă în oraş şi, fireşte, nici petrecerile care se anunţă aici.

Get Wet Party inaugurează vineri seară, de la 21,00, oaza de relaxare creată de Club Island în mijlocul Capitalei, cu muzică bună, pistoale cu apă, cocktailuri şi multă bunădispoziţie.

Găseşti Clubul Island pe strada Ţărmului, la numărul 9, iar intrarea te costă 35 de lei. Vezi la ce piscine poţi face plajă în Bucureşti.

Groovy Summer Nights

Sâmbătă seară, te invităm pe strada Şerban Vodă (numărul 86), în atmosfera distracţiei de altă dată, pe ritmuri retro şi până la ritmurile electronice de drum ‘n’ bas.
Dar Clubul Propaganda îţi propune şi compania a trei dj talentaţi şi puşi pe distracţie, care vor mixa funky, groove, dance şi hip-hop.

Distracţia începe de la 21,30, iar accesul este liber.

Mergi la concertul Bon Jovi

Duminică, oraşul va fi din nou pe culmile muzicii legendare. Concertul lui Bon Jovi din Piaţa Constituţiei este de neratat duminică. Pentru prima dată în România, poţi auzi live celebrele piese ca „Always”, „It’s my life” sau „Thank You For Loving Me”, cu care veteranii rockeri americani au câştigat iubirea fanilor din întreaga lume.

În deschidere, vor cânta trupele româneşti QuantiQ şi Stillborn vor cânta în deschiderea concertului pe care formaţia Bon Jovi îl va susţine duminică, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter