Compact împlinește 37 de ani de la înființarea trupei . Vezi unde are loc concertul aniversar

De Diana Zagrean, pe

Trupa Compact împlineşte 37 de ani de la înființare. Vezi unde cântă cu ocazia aniversării şi cine vor fi invitaţii lor pe 7 martie.
 
În 1977, lua ființă trupa care avea să devină, peste ani, o legendă a muzicii rock din România. Cu toate că dețineau, încă de pe atunci, cheia succesului, membrii formației au intrat în atenția publicului abia în 1981, an în care și-au găsit identitatea muzicală datorită cooptării lui Paul Ciuci a€” solist, chitarist și compozitor. A fost un început de drum, dar compozițiile lui Paul Ciuci s-au făcut remarcate rapid datorită stilului și timbrului aparte. La scurt timp, Compact a devenit una dintre cele mai cunoscute și iubite band-uri rock de la noi din țară.
Băieții și-au câștigat rapid statutul de trupă emblemă a rockului românesc.
COMPACT a susținut în acea perioadă aproximativ 300 de concerte pe an, așa că în 1985 trupa scoate „Fata din vis”, LP care le aduce și succesul la nivel național. După turnee în URSS și Bulgaria, trupa scoate în 1988 albumul „Cântec pentru prieteni”, album ce le aduce consacrarea pe piața muzicală românească.
Cu toate că a trecut și prin momente grele, în toți acești ani, Trupa Compact nu a renunțat niciodată la ideea de a cânta, drept pentru care, în acest an, băieții împlinesc 37 de ani de activitate muzicală.
Paul Ciuci, Aurel „Lelut” Vasilescu, Adrian „Coco” Tinca și Adrian Kiseleff duc mai departe renumele unei formații legendare și va invită, alături de Sprint Media,
pe 7 martie, începând cu ora 22:00, în Club Live din București, la un concert extraordinar. În deschidere va cânta finalista concursului Eurovision 2014, trupa The dAdA.
Biletele pentru concertul din Club Live pot fi găsite online pe www.iabilet.ro.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter