Ciudat: Uite ce implanturi bizare şi-au făcut! Ai băga aşa ceva sub piele?

De Diana Zagrean, pe

Oamenii au cele mai ciudate plăceri şi idei. Dacă unii îşi rezumă creativitatea şi spiritul rebel la tatuaje sau piercing, alţii merg dincolo de extreme. Implanturile sub piele nu ar fi tocmai ceva ciudat. Asta până când vorbim despre coarne din silicon, magneţi în degete sau covrigi in frunte. Uite ce implanturi bizare şi-au făcut oamenii ăştia! Ai băga aşa ceva sub piele?
Covrigi în frunte, cât de bizar!
Toţi am auzit expresia „umblă câinii cu covrigi în coadă”, dar ce spuneţi despre oameni care umblă cu covrigi în…frunte? Deşi nevoia de a-ţi face un implant în frunte este greu de înţeles, unii oameni o duc la extrem şi îşi fac nu coarne, sau alte simboluri diavoleşti, ci covrigi. Implanturile sub piele pot fi pungi cu soluţie salină sau chiar covrigi din silicon introduşi între piele şi muşchii faciali.
Magneţi în degete pentru agăţat femei
Bărbaţii care nu au succes la femei se pot linişti: a apărut o nouă metodă de agăţat. Implantarea unor mici magneţi în degete dau curiosului o percepţie aproape supranaturală a câmpurilor magnetice. Pe lângă micile şocuri electrice pe care le cauzează la atingerea obiectelor electrice, magneţii pot fi o bună metodă de a impresiona femeile cu capacităţile „paranormale” de a atrage obiecte magnetice.
Citeşte mai departe şi vezi ce implanturi nebuneşti şi-au făcut unii oameni, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter