Cele mai rușinoase secrete ale fiecărui semn zodiacal

De Oana Savin, pe
Fiecare persoană are câteva secrete pentru care ar face orice să le țină ascunse, însă fiecare semn zodiacal se rușinează de diferite lucruri.

Câteodată stelele par să indice o soartă mai crudă pentru tine decât ți-ai imaginat vreodată. Cu siguranță ai avut parte de momente în care spui „aș face orice pentru ca nimeni să nu afle despre asta”.

Iată care sunt cele mai rușinoase secrete pe care le ascunzi, pe baza semnului zodiacal:

Berbec

Berbecii sunt competitivi și detestă să piardă. Cel mai rușinos secret al tău ar fi momentul în care ai participat la concursul „Ești mai deștept ca un copil de clasa a 5-a?” și ai picat deoarece nu ai știut nici răspunsurile de clasa I.

Taur

Taurii iubesc să fie responsabili și adoră să răsfețe oamenii cu lucruri scumpe. Nu vrei ca nimeni să știe nici măcar când ai dus partenerul la un restaurant de lux din oraș și ți-ai uitat portofelul acasă. Restaurantul ți-a ținut partenerul sechestrat timp de două ore până ai mers acasă pentru a-ți recupera portofelul.

Gemeni

Gemenii iubesc să facă oamenii să râdă, iar acest lucru funcționează în avantajul lor. Din nefericire, odată ai decis să spui o glumă anti-semitism la Bar Mitzvah-ul prietenului tău. A fost probabil cel mai inconfortabil moment din viață.

Rac

Racii adoră să își exprime dragostea față de oameni și să îi facă să se simtă speciali. Odată ai cumpărat un buchet de flori pentru a invita în oraș persoana de care erai îndrăgostită, de Valentine`s Day. Polenul din flori a intrat în conflict cu nasul tău și ai strănutat peste iubirea vieții tale.

Leu

Leii iubesc să fie în centrul atenției și se simt cel mai bine când sunt în mulțime. Oricum, nu o să uiți niciodată acea zi oribilă când vocea ta a cedat în timp ce interpretai o piesă de-a lui Whitney Houston, iar spectatorii te-au dat jos de pe scenă.

Fecioară

Fecioarele sunt personae conștiincioase și muncitoare și încearcă să facă totul cât mai bine. Dar nu vei putea trece niciodată peste ziua când citeai o prezentare în public și o persoană te tot corecta.

Balanță

Balanțele au un aer de clasă și sofisticare oriunde se află și se asigură că niciun fir de păr nu este deranjat. Cel mai rușinos secret al tău este momentul când erai la un examen, iar gustarea pe care ai luat-o a devenit foarte zgomotoasă în burta ta.

Scorpion

Scorpionii adoră să fie enigmatici și misterioși, ținându-și cele mai întunecate secrete, ascunse. I-ai spus celei mai bune pretene, în secret, despre obiceiul tău ciudat de a-ți mușca unghiile de la picioare, iar a doua zi, toată lumea te arăta cu degetul și râdea.

Săgetător

Săgetătorii se mândresc cu faptul că pun în practică cee ace spun și suportă multe lucruri pentru a-și ascunde ipocrizia. Cel mai rușinos moment al tău a fost când cineva a spus grupului de caritate pe care îl conduci despre weekendul tău sălbatic care ar fi inclus un sex în trei.

Capricorn

Capricornii sunt cele mai capabile personae din lume, iar sursa simțului superiorității vine chiar de la faptul că sunt superiori. Dar nu vei trece niciodată peste momentul când ai apărut la un interviu cu o foaie pe care erau versurile piesei „Girls just wanna have fun” în loc de CV.

Vărsător

Vărsătorii urăsc să afle că oamenii își fac planuri fără să îi include. Încă îți vine să plângi de fiecare data când te gândești la noaptea petrecută în oraș cu prietenii tăi și un rapper a invitat pe toată lumea la o petrecere dar s-a uitat la tine și ți-a spus ”Tu nu”.

Pești

Peștii sunt cei mai sensibili și plini de compasiune oameni din lume și detest persoanele lipsite de bun simț. Momentul de care ești cel mai puțin mândru este Acela când ai încercat să fii tăios și ai spus o glumă cu „mama ta” când mama celelalte personae tocmai decedase. Privirea lui ți-a frânt inima.

Citește și: Motivul incredibil pentru care un bărbat a decis să fie femeie în acte

Citește și: Un bărbat a obținut 9 milioane de dolari de la amantul soției. Vezi cum a reușit

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter