Cel mai bun mod în care să-ți petreci luna iubirii

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 09 februarie 2018, 19:01
Februarie e prin excelență luna iubirii, când sărbătorim acest sentiment nobil ce ne unește dintotdeauna. Căci oamenii din toate timpurile au iubit cu pasiune, s-au luptat pentru iubire sau au murit pentru ea. Am ales pentru tine cele mai frumoase povești de dragoste, pline de dramă. Sunt cel mai bun mod prin care să-ți petreci luna iubirii.

Prima povestea dramatică de iubire are ca protagonist un personaj extrem de faimos: însuși Napoleon Bonaparte, conducătorul legendar al Franței. Napoleon a avut o viață amoroasă plină de secrete și aventuri, așa că cea mai bună sursă pentru a le afla sunt chiar valeții, pajii, șambelanii și doamnele de companie de la curte care au fost acolo și au văzut totul cu ochii lor. Acum ne relatează nouă, celor din 2018, poveștile incredibile la care au fost martori și care-l au în prim plan chiar pe Napoleon. Totul e inclus în cartea „Napoleon Bonaparte. În viața sentimentală”. Pe lângă asta, vei afla și despre copilăria lui, care explică multe dintre aventurile lui amoroase din viața de adult. Ca să afli toate astea și încă o mulțime de alte detalii ținute secret până acum, mergi la chioșcurile de ziare pe 21 februarie și ia-ți cartea alături de ziarul Libertatea.

Pentru a doua poveste de iubire ne întoarcem tocmai în anul 79. Protagoniști: un gladiator roman și o tânără creștină. Locul: cetatea Pompei. Elementul dezlănțuit, care le pune și mai tare bețe în roate, este chiar erupția vulvanului Vevuziu. Povestea acestor doi eroi ai iubirii a fost transformată în filme de două ori, în 1959 și în 2014. Cartea însă îți va fi companion de nădejde în această lună. Nu o vei putea lăsa din mână. Imaginează-ți doar: o poveste de iubire într-un oraș în care toată lumea încearcă să scape din calea puhoiului de foc și cenușă. Ia-ți romanul „Sfârșitul Cetății Pompei” pe 21 martie, alături de ziarul Libertatea, de la chioșcurile de ziare.

Cele două cărți fac parte din Colecția Clasică pe care Libertatea a pregătit-o special pentru tine. Se lansează pe 7 februarie și include următoarele titluri: „Femeia care a inventat dragostea” (apare pe 7 februarie), „Napoleon Bonaparte. În viața sentimentala” (apare pe 21 februarie), „Cetatea blestemată” (apare pe 7 martie) și „Sfârșitul cetății Pompei” (apare pe 21 martie). Fiecare volum are prețul special de 14,99 de lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter