Cei mai sexy tenismeni de la Wimbledon 2011

De Nicoleta Galeteanu, pe

Kate Middleton şi Pippa, Jay-Z sau Rupert Grint din „Harry Potter” şi numeroase alte celebrităţi s-au aflat în tribune la Wimbledon 2011, cel mai de prestigios turneu de tenis din lume.
Dacă nu te numeri printre amatorii sportului alb, ne-am gândit să îţi dăm un motiv să urmăreşti meciurile spectaculoase care se anunţă de acum încolo.
Fă cunoştinţă cu cei mai sexy tenismeni de la Wimbledon 2011!

1. Rafael Nadal

Considerat cel mai bun sportiv spaniol din istorie, Rafael Nadal (24 ani) este şi cel mai sexy tenismen care face furori nu doare pe terenul de tenis, ci şi în rândul admiratoarelor din toată lumea.

Sportivul iberic a apărut şi în unul dintre videoclipurile Shakirei, dar din păcate are o prietenă care îi ţine pumnii cu încrâncenare din tribună, aşa cum ţine probabil şi la el.

Vezi care sunt cele mai sexy tenismene din lume.

2. Roger Federer

Cel mai cunoscut sportiv elveţian este cu siguranţă Roger Federer (29 ani) şi este al treilea în clasamentul celor mai buni tenismeni ai momentului, după un timp în care jucătorul a fost multă vreme regele sportului alb, fiind singurul care a atins recordul menţinerii titlului timp de 237 de săptămâni. 

Roger Federer este căsătorit.

Cei mai sexy tenismeni de la Wimbledon 2011

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter